📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Pamiętam ten odcinek ten kaktus ma niby tak skonstruowane kolce że przy poruszaniu mięśniami co raz bardziej wbija się w ciało człowieka
Rozumiem twoje oburzenie i w pełni się zgadzam, ale inna sprawa, że ten w czarnej koszulce, czyli Pancho najczęściej pada ofiarą takich żartów, bo nie dość że jest najmniejszy to ma słabą głowę i zawsze pierwszy zalicza zgona, więc nie ma co go besztać skoro w końcu on mógł się pośmiać (do czasu).
Rozumiem twoje oburzenie i w pełni się zgadzam, ale inna sprawa, że ten w czarnej koszulce, czyli Pancho najczęściej pada ofiarą takich żartów, bo nie dość że jest najmniejszy to ma słabą głowę i zawsze pierwszy zalicza zgona, więc nie ma co go besztać skoro w końcu on mógł się pośmiać (do czasu).
A propos Pancha:
Śmiech Dana mnie zawsze rozpierdala.
(sry za jakość ale film w "normalnej" za dużo zajmował.)
Arbeit macht müde
Śmiech Dana mnie zawsze rozpierdala.
(sry za jakość ale film w "normalnej" za dużo zajmował.)
Ja też, zbyt wiele godzin na hardzie robi mi papkę z mózgu
karol57 napisał/a:
Przeczytałem zabawa z kutasem... Ale piwo jest.
Modern napisał/a:
kurwa, przeczytałem zabawa z kutasem.
Mordimer napisał/a:
Ja też...
Głodnemu chleb na myśli.
Też tak przeczytałem.
@ojek
Każdy ogląda co mu się podoba, więc zamknij japę i nie ubliżaj innym, nie wnikam w to że sam oglądasz np cn czy inne gówno !
Każdy ogląda co mu się podoba, więc zamknij japę i nie ubliżaj innym, nie wnikam w to że sam oglądasz np cn czy inne gówno !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów