Dzieci mocno dopingują...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do kaszojadów też pchlarze potrafią wyskakiwać ale właściciele kundli wciąż głowią się po co ktoś wymyślił obowiązek stosowania kagańca i smyczy to też nie stosują się. No i mamy takie sceny. Za coś takiego powinien być dożywotni zakaz pieskowania dla tego bydlaka.
Mam nadzieję, że koń zadeptał to gówno na miazgę.
pieldolnik napisał/a:
Właściciel tego kundla powinien dostać prętem po plecach za brak kagańca i smyczy.
Właściciel nie musi chodzić ani w kagańcu ani na smyczy .
Hyyc napisał/a:
Co tępaki jebane zamiast złapać psa to się kurwa przyglądają jak on skacze na konia
Ale jak myślisz? To on bije konia czy koń bije go?
bolekijegololek napisał/a:
Właściciel nie musi chodzić ani w kagańcu ani na smyczy .
A powinien chodzić.
Czekałem na koptyo w pysk i zgaszenie światła połączone ze skomleniem, ale i tak się nie zawiodłem. Piweczko
pieldolnik napisał/a:
Właściciel tego kundla powinien dostać prętem po plecach za brak kagańca i smyczy.
Uśpić razem z tym obsrancem
Miała prostą drogę wystarczyło konia pogonić....koń zapewne do szycia....
Uwielbiam takie filmiki. Nie macie wiecej takich jak pchlarze rzucaja sie na wieksze zwierzeta ? Najlepiej by było solo na pume czy tygrysa
Jak dobrze że w Polsce weszły przepisy które będą karać tych debili co mają spokojnego psa i nie potrzebują smyczy bo on się niby słucha
Jebać stare baby z ich zasranymi pieskami i dopieprzać mandaty (u mnie gównie stare baby bez smyczy łażą z pokrakami)
Jebać stare baby z ich zasranymi pieskami i dopieprzać mandaty (u mnie gównie stare baby bez smyczy łażą z pokrakami)
Właściciel tego kundla powinien być przymuszony do własnoręcznego zakopania tego ścierwa żywcem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów