18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
PartyzantPL 2011-03-17, 15:26
hehe gra wstępna
Zgłoś
ApApXtrA 2011-03-17, 15:34
MMmmmmm, dwie na raz . Nie, nie jestem zoofilem :p
Zgłoś
golip 2011-03-17, 15:35
@Handlarz śmiercią
Najbardziej sadystyczne jest to że go nie zjadły.

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
evilmatt 2011-03-17, 15:52
Oj tam pierdolicie, że słabe, a tutaj się przecież akcja rozkręca. Poznajemy historie, zaglebiamy się w nią, zaczynamy lubić bohaterów, a na końcu z uśmiechem podziwiamy zakończenie na hardzie

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
D................g 2011-03-17, 16:22
Pies nie zaatakuje pana bez powodu, a kotu zawsze coś może odpierdolić, nigdy nie wiadomo.
Zgłoś
Gras..!! 2011-03-17, 19:52
To nie jest ten gość gdy go lew za rękę gryzie to sie cieszy ??
Zgłoś
Megashira 2011-03-18, 0:22
brylant1412 napisał/a:

może nie na temat ale kiedyś byłem na grzybach i gosciu na polance babkę dymał a pies z tyłu mu jaja lizał bez kitu...

bez kitu, to szyby z okien lecą...
Zgłoś
Arookun 2011-03-18, 0:30
Mówcie co chcecie, ale każde takie zwierze z "charakterem" pieszczocha jest super.. wszędzie się wciśnie byle tyko je pogłaskać czy podrapać hehe.. a w tym wypadku dochodzi jeszcze taka nutka sportu ekstremalnego ;p chciałbym kiedyś coś takiego przeżyć i..... eee... przeżyć xD
Zgłoś
landryn86 2011-03-18, 13:33 1
brylant1412 napisał/a:

może nie na temat ale kiedyś byłem na grzybach i gosciu na polance babkę dymał a pies z tyłu mu jaja lizał bez kitu...

a Ty byłeś wtedy przed czy już po grzybach, bo jak po, to wiesz..
Zgłoś
Primera 2011-09-15, 14:30
koleś się wysmarował jakąś kocimiętką, czy coś... bo gdyby się wysmarował mięsem to inaczej by się filmik skończył...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów