📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Saszka już wie, że miło i przyjemnie nie będzie
Tak szczerze to mu współczuję. Na komisariacie tak mu wpierdolą że nie będzie mógł chodzić o własnych siłach lub całkiem przepadnie
podjął ryzyko, no i się nie opłacało
Narzekają na Putina a ten pojeb jest ale tylko trochę. Po nim może nadejść jakiś turbo skurwysyn jak dawniej i dopiero ich dojebią. Jak widać służby są gotowe na robienie czystek jak przyjdzie rozkaz.
Jesli faktycznie to ten chlopak z filmiku to szkoda... :/
nowynick napisał/a:
Narzekają na Putina a ten pojeb jest ale tylko trochę. Po nim może nadejść jakiś turbo skurwysyn jak dawniej i dopiero ich dojebią. Jak widać służby są gotowe na robienie czystek jak przyjdzie rozkaz.
W jednej z ostatnich artykułów Stanisław Lem określił Putina, jako człowieka, który nie sięga poza swoją kadencję (znam więcej takich polityków, w innych krajach). Jest większym pojebem i konsekwencje jego rządów są dużo większe, niż się komukolwiek wydaje.
JaTylkonaChwile napisał/a:
Jesli faktycznie to ten chlopak z filmiku to szkoda... :/
Akurat gościu zrobił na mnie takie wrażenie że po liczyłem że go nie dojadą, eh, szkoda gadać co się tam dzieje
Ciekawe czy w kopalni uranu na kamczatce też bedzie tak ochoczo łapami machał ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów