📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Miałem kiedyś bliskie spotkanie z tą francą. Byłem na wczasach na Rodos (nie nie to nie ogródki działkowe) i w hotelu w recepcji siedziały dwie fajne ruskie dziołchy, które zostały napadnięte przez tego forfitera. Jako znawca różnych zwierzątek( hoduję ptaszniki) podszedłem do nich i szprecham że wsio budiet w pariadkie. A ten jebany forfiter na mnie skoczył i garymówałt stamtąd. Tylko obciachu sobie narobiłem.
LegendarnyZiom napisał/a:
Wygląda jak zerg. Zaleca się oglądać do końca.
Nie będziesz mi mówił co mam robić o.O
zerg to mogą mrówki robić a nie modliszka ona najwyżej kombosa potrafi zmontować
Za skaczącą modliszkę zawsze piwo!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów