Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pies to najlepszy przyjaciel czlowieka a nie cz🤬cha. Mi pasuje
elim napisał/a:
Same baby i ofiary losu wokół, nikt nie rzucił się na pomoc, w naszej części świata to jednak wygląda inaczej, u nas w takich sytuacjach faceci potrafią odgonić takie psy.
Fakt, że u nas znalazłoby się kilku obrońców, którzy chcieliby tego pieska strzelić między uszy czymś twardym. Tam pies zagryza przy ludziach dziecko i nic. Żadnej reakcji.

vladok napisał/a:
rottweiler
To nie jest czystej rasy rottweiler a wersja rottweiler District, sprzedawana tylko do getta . 50% ciapatego .
Mora Nóż ze stali węglowej 206mm
Polecam nosić przy sobie. Tani i skuteczny.
Polecam nosić przy sobie. Tani i skuteczny.
Ja to widzę tak, smoluch wcześniej wyr🤬ał sukę co cieczkę miała. Bohater nagrania(pies) zadziałał zgodnie z instynktem i zanim się dobrał to dobrze obniuchać musiał
Pies jest prosta poczciwa istota. Widzi cz🤬cha. Mysli zlodziej. Wiec atakuje.
Zawsze mnie zastanawiało jakby inni z naszego rodu odganiali takie duże niebezpieczne psy , ja tylko póki co mam w głowie co bym zrobił ale może to nie wystarczy , np ściskać za jaja ile tylko sił , wsadzać palce w oczy , próbować zrobić klina na jednej z nóg i ją złamać czy wykręcać , lub jakbym bronił swojego dziecka , może któryś z braci ma jakiś sprawdzony niezawodny sposób ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie