📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:31
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ech...Czarnuch czarnuchowi czarnuchem.Co zrobić....
elim napisał/a:
Same baby i ofiary losu wokół, nikt nie rzucił się na pomoc, w naszej części świata to jednak wygląda inaczej, u nas w takich sytuacjach faceci potrafią odgonić takie psy.
Fakt, że u nas znalazłoby się kilku obrońców, którzy chcieliby tego pieska strzelić między uszy czymś twardym. Tam pies zagryza przy ludziach dziecko i nic. Żadnej reakcji.
vladok napisał/a:
rottweiler
To nie jest czystej rasy rottweiler a wersja rottweiler District, sprzedawana tylko do getta . 50% ciapatego .
Mora Nóż ze stali węglowej 206mm
Polecam nosić przy sobie. Tani i skuteczny.
Polecam nosić przy sobie. Tani i skuteczny.
Ja to widzę tak, smoluch wcześniej wyruchał sukę co cieczkę miała. Bohater nagrania(pies) zadziałał zgodnie z instynktem i zanim się dobrał to dobrze obniuchać musiał
Pies jest prosta poczciwa istota. Widzi czarnucha. Mysli zlodziej. Wiec atakuje.
Czarny, czarnemu, czarnym xd
Zawsze mnie zastanawiało jakby inni z naszego rodu odganiali takie duże niebezpieczne psy , ja tylko póki co mam w głowie co bym zrobił ale może to nie wystarczy , np ściskać za jaja ile tylko sił , wsadzać palce w oczy , próbować zrobić klina na jednej z nóg i ją złamać czy wykręcać , lub jakbym bronił swojego dziecka , może któryś z braci ma jakiś sprawdzony niezawodny sposób ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów