Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
super pies, co to za rasa, ktoś wie?
wygląda jak rottweiler, ale jakoś nie do końca
rottweiler - tylko wersja amerykańska - oni wszystko muszą mieć większe więc ichniejsze rottweilery są jakieś 15-20 kg cięższe niż europejskie... masakra bo miałem w domu 60 kg europejskiego rottweilera i to już było silne bydle... w każdym razie znajomy z RPA mówił, że trzymają te amerykańskie parami na posesjach do obrony przed lampartami - lampart nie stanie do walki z dwoma rottweilerami... na filmiku widać, że nadają się do obrony przeciw czarnym, ale mój znajomy z RPA nic o tym nie wspomniał, ani ja nie zapytałem, żeby nie wyjść na rasistę
[ Dodano: 2025-01-03, 22:31 ]
Zawsze mnie zastanawiało jakby inni z naszego rodu odganiali takie duże niebezpieczne psy , ja tylko póki co mam w głowie co bym zrobił ale może to nie wystarczy , np ściskać za jaja ile tylko sił , wsadzać palce w oczy , próbować zrobić klina na jednej z nóg i ją złamać czy wykręcać , lub jakbym bronił swojego dziecka , może któryś z braci ma jakiś sprawdzony niezawodny sposób ?
miałem takiego psa 16 lat, zdechł na raka, ale fajny był piesio. agresywny, ale tylko w stosunku do innych psów - nigdy człowieka nie zaatakował, bawił się z dziećmi, ale do twojego pytania - ten pies (60 kg) mi uświadomił mi, że człowiek jest bezradny w walce z takim zwierzem. Dlatego jak masz podejrzenie, że spotkasz takiego chuja to noś w kieszeni gaz pieprzowy, jakiś scyzoryk, albo gnata... bo psy bojowe jakim jest rottweiler od 2 tys. lat służą do walki - wierz mi nie złamiesz takiemu nóżki, ani nie chwycisz za jaja (tak w ogóle to może cię suka zaatakować) nie trafisz też w oczy bo pies nie stoi w miejscu, atakuje, szarpie... wybacz, że tak dużo piszę... pijany jestem, ale byłem właścicielem rottweilera i uwielbiam te silne psy a nie jakieś chujnie mujnie ratlerki czy inne pudle... idę spać
miałem takiego psa 16 lat, zdechł na raka, ale fajny był piesio. agresywny, ale tylko w stosunku do innych psów - nigdy człowieka nie zaatakował, bawił się z dziećmi, ale do twojego pytania - ten pies (60 kg) mi uświadomił mi, że człowiek jest bezradny w walce z takim zwierzem. Dlatego jak masz podejrzenie, że spotkasz takiego chuja to noś w kieszeni gaz pieprzowy, jakiś scyzoryk, albo gnata... bo psy bojowe jakim jest rottweiler od 2 tys. lat służą do walki - wierz mi nie złamiesz takiemu nóżki, ani nie chwycisz za jaja (tak w ogóle to może cię suka zaatakować) nie trafisz też w oczy bo pies nie stoi w miejscu, atakuje, szarpie... wybacz, że tak dużo piszę... pijany jestem, ale byłem właścicielem rottweilera i uwielbiam te silne psy a nie jakieś chujnie mujnie ratlerki czy inne pudle... idę spać
Tak jak myślałem że rękami to sobie mogę tylko jaja pogłaskać ale swoje , pytam bo teochę tu już siedzę i coraz bardziej jestem przekonany do ostrego noża i gazu przy sobie , nawet jak idę na plac zabaw z dziećmi do samoobrony
Tak jak myślałem że rękami to sobie mogę tylko jaja pogłaskać ale swoje , pytam bo teochę tu już siedzę i coraz bardziej jestem przekonany do ostrego noża i gazu przy sobie , nawet jak idę na plac zabaw z dziećmi do samoobrony
gdy atakuje pies najważniejsza jest zimna krew, nie wykonywać gwałtownych ruchów, mówić do psa spokojnym głosem, gonitwa, wrzaski tylko nakręcają psa, w większości ataki wyglądają jak ten tutaj, pies nie chce zabić tylko trochę poszarpać
Fakt, że u nas znalazłoby się kilku obrońców, którzy chcieliby tego pieska strzelić między uszy czymś twardym. Tam pies zagryza przy ludziach dziecko i nic. Żadnej reakcji.
Na filmie nie ma żadnych ludzi.
[ Dodano: 2025-01-04, 04:43 ]
gdy atakuje pies najważniejsza jest zimna krew, nie wykonywać gwałtownych ruchów, mówić do psa spokojnym głosem, gonitwa, wrzaski tylko nakręcają psa, w większości ataki wyglądają jak ten tutaj, pies nie chce zabić tylko trochę poszarpać
Ty z chujem się na łby pozamieniałeś, że pierdolisz takie głupoty?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów