📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
borze jakie to suotkie.
fajne na 2min, jak ci napierdala cały dzień w klatce "peek-a-boo" to można okurwieć.
fajne na 2min, jak ci napierdala cały dzień w klatce "peek-a-boo" to można okurwieć.
Miałem kiedyś nimfy , zajebiste ptaszyny , też można nauczyć "gadać" i je fajnie oswoić , papugi są zajebiste, piwko !
Teraz w dobie internetu, wszystko mi jebie fejkiem
Chciałabym mieć taką papużkę...
No ja mam specjalną podkoszulkę do siedzenia z papugą bo narobić w pewnym momencie zawsze narobi, a nauczenie gadania to wcale nie taka prosta sprawa, wymaga sporo cierpliwości;)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów