Co za dupek!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Co za dupek!
Ten zjeb wszystko zrobi dla oglądania go nie ważne jakie widzowie mają zdanie ... jak reszta dziurawiących się i tatuujących się zjebów ... mam nadzieje że będzie ból zęba przy każdym oddech xD
Te zęby to i tak chyba sztuczne ma. Gdyby mu tak pękł i korzenie z miazgą zostałyby odsłonięte to po takiej próbie przyłożenia sobie z powrotem tego odłamka zesrałby się z bólu.
Insaner napisał/a:
Te zęby to i tak chyba sztuczne ma. Gdyby mu tak pękł i korzenie z miazgą zostałyby odsłonięte to po takiej próbie przyłożenia sobie z powrotem tego odłamka zesrałby się z bólu.
Pewnie tak zrobił, ale że jest pedałem to nie poczuł. Paszcza też nie jeden miecz przyjęła, aż próchnicy dostał.
michal257 napisał/a:
Pewnie tak zrobił, ale że jest pedałem to nie poczuł. Paszcza też nie jeden miecz przyjęła, aż próchnicy dostał.
Mogło mu jeszcze wypierdolić dolna wargę razem z tym żelastwem kolczykowym.
jestem ekspertem - to puapka na szczury
jaka roznica ? prawie zadna, poprostu wieksza i silniejsza.
JaTylkonaChwile napisał/a:
jestem ekspertem - to puapka na szczury
Bzdura, to jest pułaka na zęby i jak widać na filmie działa doskonale
poleci do szpitala żeby mu zrobili zęba na R ce, a Ci go zsjagnozują na dawida 19 , i wepną pod respirator... I przez głupie filmiki skończy życie
Hugo Dionizy Steinhaus
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów