📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Obrzydliwe skurwysyny... Jaki sens tych ich wpierdalań robakow, szczurow, myszy jak robia takie sosy zeby nie bylo czuc ich smaku
Może niech się jakiś fachowiec wypowie, co ona ma z paznokciami?
Chodzi o przebarwienia.
Chodzi o przebarwienia.
"Koszenila to naturalny barwnik o ciemnoczerwonym kolorze. Jest on pozyskiwany z wysuszonych, zmielonych owadów, zwanych czerwcami kaktusowymi. Te pluskwiaki produkują kwas karminowy, który jest bezpiecznym barwnikiem, dlatego chętnie stosuje się go np. w jogurtach truskawkowych." - smacznego
35i napisał/a:
Może niech się jakiś fachowiec wypowie, co ona ma z paznokciami?
Chodzi o przebarwienia.
Pracuje w fabryce jeansów za dolara na miesiąc. To od chemii.
ProVVe napisał/a:
Obrzydliwe skurwysyny... Jaki sens tych ich wpierdalań robakow, szczurow, myszy jak robia takie sosy zeby nie bylo czuc ich smaku
Ooooo to to to !!! Trafione w dziesiątkę. Ile razy w zyciu jadłem w jakimś "chińczyku " to zawsze, zawsze trafił się jakiś debil co nie ważne do jakiego dania, wpierdalał na maksa w chuj ostrego sosu ze dzbanka...
To byli też znajomi, jak sie ich pytałem po chuj to robią to zawsze były tylko dwie odpowiedzi
- że by nie czuć smaku a ostre lubi
- bo za darmo ! Jak jest sos za darmo to trzeba brać, dużo brać !!!
(i chuj że potem taki zjeb nie czuje prawdziwego smaku dania, ale w swoim chorym mniemaniu osiągnął życiowy sukces, bo spełnił jedno lub oba wyżej wymienione założenia )
To samo tyczy się wpierdalanie do pizzy ile fabryka dała obu dodatkowych (tylko w Polsce ) sosów, zabawne ludziki
Ja bym się umówił. Fajna, ładna i pojebana. Same plusy.
Dobra dupa i tania w utrzymaniu. Gdzie można taką kupić lub zamówić na aliexprres z dostawą do paczkomatu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów