📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
serio już tik tongi zaczynasz wrzucać?
marmurowychuj napisał/a:
serio już tik tongi zaczynasz wrzucać?
Ja nigdy nie oglądam materiału od CrazyEdek, bo wiem że to gówno.
Normalnie pedofil.
Jak można tak napierdalać dziecku jajami po ryju?
Jak można tak napierdalać dziecku jajami po ryju?
Dobrze robi - oswaja swoje dziecko aby te nie doznało szoku po kontakcie z proboszczem z pobliskiej parafii.
radek225 napisał/a:
Dobrze robi - oswaja swoje dziecko aby te nie doznało szoku po kontakcie z proboszczem z pobliskiej parafii.
To dziewczynka, nic jej nie grozi.
motylekwbrzuchu napisał/a:
To dziewczynka, nic jej nie grozi.
Styję ma taką samą, jak chłopiec więc tak nie do końca.
radek225 napisał/a:
A mozesz napisac po polsku?
radek225 napisał/a:
Są jednak pewne zasady. Trzeba zacząć od tego, czym jest powołanie... Powołanie to skłonności homoseksualne, więc wyruchanie dziewczynki w dupę, nawet tak małej, będzie się tu kłóciło z podstawowymi prawami i będzie swoistym złamaniem tabu. Taki duchowny byłby skończony.
0_rafiks_0 napisał/a:
A mozesz napisac po polsku?
Ale to jest po polsku, a konkretniej w slangu więziennym .
miejski.pl/slowo-Styja
slang.pl/styja/
Aj niu it. Jak żeś niu it to dlaczego masz ryj jajem ujebany? Brytyjska inteligencja w natarciu.
Kurwa żeby tiktoka tu wstawiać, staczasz sie
Drzesz morde jak twoja stara.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów