Gdzieś tam w Chinach pewien osobnik postanowił się pokręcić na karuzelo podobnym urządzeniu. Niestety przed wejściem do karuzelo podobnym urządzeniu dany osobnik zwyzywał biedną karuzelo podobne urządzenie. Dzięki temu karuzelo podobne urządzenie zirytowało się i chciało jak najszybciej się osobnika pozbyć, niestety osobnik zawzięcie zacisną pośladki i złapał się palcami u stopy za jakąś metalową część owej karuzelo podobnym urządzeniu. Walczył dzielnie, ale nie przezwyciężył potęgi karuzelo podobnego urządzenia. Nie wiadomo czy przeżył. Ale miejmy nadzieję że nie za to co zrobił biednemu karuzelo podobnym urządzeniu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Ja pierdole kolejny po Fantastico niedojeb z jakże zjebanymi opisami
A co oni tak po nim lamentują? Jeszcze prawie 1,5 mld ich jest...
Próbujesz udawać fantastico ale Ci to kurwa nie wychodzi. Post z cyklu "Stać się popularny na Sadistic i zebrać jak najwiecej piw". Nie tym razem koleżko.
Czy mozemy traktowac wszystkich rowno i dawac bany wszystkim nie potrafiacym wlasciwie wrzucic posta? Nie zaleznie od tego ile filmow dziennie wrzucaja.
Na chuj udajesz fantastico? Ja jebe, nowa moda na sadolu.
Różnica jest taka, że fantastico stosuje zasady gramatyki, a autor tematu nie...
Widziałem podobny wypadek na"Smoczym Pikniku" w Krakowie, tylko karuzela trochę innego rodzaju. Tam spadła trójka dzieci. Z tego, co potem czytałem w mediach to ostatecznie żadnemu nic poważniejszego się nie stało, ale wyglądało bardzo groźnie.
Oho, ktoś próbuje pozgrywać fantastico, ale jest zbyt głupi, więc mu to nie wychodzi. Uważam, że taki styl jest własnością intelektualną w/w, który w takiej sytuacji ma prawo zażądać zadośćuczynienia.
Jak dla mnie to na tym filmie widac jak spadly dwie osoby. Jedna wyjebało jak z procy, a drugą słychać jak zajebała o blache.
Fantastico jest tylko jeden, nara gościu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów