📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Pies bekający dupą o.O
Nie ma się co śmiać, ta zabawka to element długoletniego programu Amerykanów uczącego ich obywateli jak sprzątać po swoim psie. Na początku jest to tylko zabawa dla dzieci, tak jak my uczymy się literek w przedszkolu. Później amerykańskie dzieci mają pierwsze testy o tym jak często pies robi kupę, czym najlepiej posprzątać. Im są starsi tym jest trudniej, zaczynają się pytania o kształt, kolor, zapach i co dany element oznacza. Na końcu trzeba pisać całe esej pt. 'Czym jest psia kupa?', 'Defekacja psów i jej funkcja społeczno-przyrodnicza.'
A wszystko po to by małe amerykańskie móżdżki przyswoiły, że jak pies się wysra to trzeba po nim posprzątać.
A wszystko po to by małe amerykańskie móżdżki przyswoiły, że jak pies się wysra to trzeba po nim posprzątać.
super.. dzieci nauczą się bawić psim gównem.
Nic nowego że dzieci bawią się kupą.
Ja sam do dzisiaj mam traumę po tym jak się dowiedziałem czym jest miękki kamień z piaskownicy
Ja sam do dzisiaj mam traumę po tym jak się dowiedziałem czym jest miękki kamień z piaskownicy
oja cora dostala na poprzednie urodziny(nie od nas) pieska elektronicznego , piesek chodzi, szczeka, jak poglaskasz to jest zadowolony.NO ale do sedna, piesek ma pilota oraz kostke do jedzenia, np wkladasz pieskowi ta kostke w morde kilka klikniec i sra ta kastka. Moja cora najbardziej sie tym emocjonowala-ze piesek je i sra:)chciala miec zywego psiaka ale powiedzialem-dopuki nie nauczysz sie sprzatac po tym to nie ma mowy o zywym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów