📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
coś mi sie wydaje ze to u żółtków nie tylko będzie jako seks zabawka dla psów
swampman napisał/a:
dla poligona
W zestawie nie ma gąbki i tłuszczu, ani nawet strzykawki z denaturatem
T3RMINATOR napisał/a:
@Flodzia
A gdzie sobie taką kupię?
Halman produkuje i wystawia na Aliexpress
Sexdoll dla psa. To nie jest sadystyczne tylko humanitarne.
To idź do swojej matki.
kubol napisał/a:
Zajebiste!!! Tez chce taka suke
To idź do swojej matki.
TRQPL napisał/a:
to nie jest humanitarne tylko pojebane
TRQPL napisał/a:
To idź do swojej matki.
Twoj stara wystarczy mi jeszcze na pare dni....
Dla admina?
Jeżeli taka zabawka jest na tyle skuteczna, że zwyrol zamiast skrzywdzić prawdziwego psa zostanie przy zabawce, to popieram produkcję takich. Wtedy powinni robić też takie dzieci dla katolickich księży.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów