📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biały to kostia tszu teraznieszy trener denisa lebiedieva
Co to kurwa za boks jak zawodnik dojdzie do siebie po 10 sekundach (mimo tego, że upadł po raz drugi) i jest gotowy do walki a sędzia ją przerywa?... Chcą się napierdalać do upadłego to im na to pozwólcie kurwa...
zawias na chwilę złapał
sędziowie za często przerywają walki w porównaniu do tego co było kiedyś. za 50 lat boks będzie sportem dla pedałów
Czarny dostał wpierdol. Tylko to się liczy w tym filmiku
Co w tym zabawnego? Typowi nie zgaslo swiatlo tylko siadl na chwilke, nie rozumiem fali entuzjazmu/oburzenia/chuj wie czego.
czy Tylko ja uważam że usówają z sadistica filmiki bo wiem że ten filmik tu był i to na głównej a teraz go nie ma !!!
@upup
Ty na prawdę nie widzisz co się stało zaraz po knock-out'cie?
Ty na prawdę nie widzisz co się stało zaraz po knock-out'cie?
Bujało nim tak dla tego że dostał w ucho? Ma to coś wspólnego z błędnikiem? Czekam na opinię ekspertów.
Najśmieszniejsze w tym jest i tak to, że to bambo dostał w mordę Jego tańce to tylko wisienka na torcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów