Konkursu Chopinowskiego tym by nie wygrał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up gówno wiesz, ja gram na klawiszach od 4-klasy podstawówki (wirtuozem to może nie jestem, ale coś tam pogrywam), nuty ledwie kumam, ale mnie śmieszy.
Cicha woda, chuja się znasz. Mnie śmieszy, gdy wirtuoz potrafi bawić się tym, co zazwyczaj poważnie traktuje.
@sard
Piwko za komentarz.
słuchać takiej muzyki na żywo - wspaniałe przeżycie.
Jeszcze lepiej samemu być częścią orkiestry i dokładać swój kawałeczek do takiego dzieła.
Szacunek dla prawdziwych artystów.
Piwko za komentarz.
słuchać takiej muzyki na żywo - wspaniałe przeżycie.
Jeszcze lepiej samemu być częścią orkiestry i dokładać swój kawałeczek do takiego dzieła.
Szacunek dla prawdziwych artystów.
śmieszne śmieszne i z klasą, dużo lepsze niż większość błaznów z dzisiejszych kabaretów
i to jest humor a nie jakies pranki sranki
serio to ma tyle piw? na sadolu?
nie hejtuję, że to gówno z kwejka, ale serio to nie jest śmieszne.. może by było, ale dawno temu.. mam wrażenie, że ludzie którzy postawili piwo po prostu usłyszeli kawałek muzyki klasycznej raz na rok i to ich ucieszyło w tym materiale..
nie hejtuję, że to gówno z kwejka, ale serio to nie jest śmieszne.. może by było, ale dawno temu.. mam wrażenie, że ludzie którzy postawili piwo po prostu usłyszeli kawałek muzyki klasycznej raz na rok i to ich ucieszyło w tym materiale..
dno, jak w podstawówce byłem to takie skecze serwowali debilom, a i tak dziwiłem sie z czego te debile sie śmieją :/
ano latka lecą, a ty dalej nie kumasz smutne, ale taki lajf urodzonego gimbusa
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów