czego to się nie robi żeby stać się sławnym na osiedlu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Debilem się trzeba urodzić.
kiedyś ta decha z gwoździem się znajdzie... i wtedy będzie płacz...
Siedzą na mojej starej kanapie, którą wyrzuciłem x czasu temu .. ;/ takie brudasy wzięły z pod śmietnika ;/
Na National Geographic Channel pokazywali w indiach takie małpy typu koczkodany to one aby zaimponować stadu siedziału na kozaka na srodku ulicy i w ost chwili uciekały przed samochodem.
Ogolnie im wiecej takich filmików tym bardziej uważam ,ze na internet i telefon powinny być licencje/pozwolenia/uprawnienia jak na samochód (prawo jazdy).
Szkoda ,ze mu piszczel nie wyleciał przez skóre to byłoby piwo. Tak to dla gimbusów nie daje piwa. Sorry.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ogolnie im wiecej takich filmików tym bardziej uważam ,ze na internet i telefon powinny być licencje/pozwolenia/uprawnienia jak na samochód (prawo jazdy).
Szkoda ,ze mu piszczel nie wyleciał przez skóre to byłoby piwo. Tak to dla gimbusów nie daje piwa. Sorry.
patologia jak w ''Cześć Tereska'', kanapa na której pewnie nie jedna straciła dziewictwo, a przynajmiej tak myślał jej chłopak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów