Detroit to taki amerykański Radom.
Nie byłem, ale skoro tak mówisz to nie zazdroszczę okolicy
Ciekawy jestem czy w takim usa nastąpi przesilenie, w sensie, że skoro mamy już prawie 50 do 50 białych i kolorowych to czy nastąpią jakieś czystki, wojny domowe czy może biali zaczną tworzyć "getta" dzieląc Stany na białe i resztę lub po prostu lewackim trendem wyginą w całej tej mieszaninie i będą się kierować w kierunku trzeciego świata biorąc pod uwagę jaką niechęć do pracy i prawa u nich widzimy.
A jak myślisz, czemu jest tam tak dużo prepersów? Oni najlepiej czują, że się cywilizacja wali na łeb.
A jak myślisz, czemu jest tam tak dużo prepersów? Oni najlepiej czują, że się cywilizacja wali na łeb.
A tam oni są marginesem fascynatów, ja mówię o większej skali, gdzie zmieni wręcz polityczny układ kraju, ale biorąc pod uwagę, że wybrali na prezydenta bidet mentalnie cofnięty z komunistką u boku to raczej wróżę powolne wyginiecie bez jednego wystrzału.
Dobranoc
Ciekawy jestem czy w takim usa nastąpi przesilenie, w sensie, że skoro mamy już prawie 50 do 50 białych i kolorowych
Z tego, co pamiętam, to czarnych jest tam 13%. I z tych 13% rozrabia też niewielka część ale braki kadrowe nadrabiają niesamowitym wręcz talentem do palenia, plądrowania i handlu dragami.
50 do 50 to jest w więzieniach. Jak oni to robią; nie wiem.
Z tego, co pamiętam, to czarnych jest tam 13%. I z tych 13% rozrabia też niewielka część ale braki kadrowe nadrabiają niesamowitym wręcz talentem do palenia, plądrowania i handlu dragami.
50 do 50 to jest w więzieniach. Jak oni to robią; nie wiem.
rp.pl/spoleczenstwo/art2612821-ubywa-bialych-w-usa
Pisałem o kolorowych a nie o czarnych więc o całym spektrum różnych ras.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów