Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te teksty piszą ci na kremlu, czy tak z własnej inicjatywy jesteś głupi?
Wiadomo, że na kremlu, przecież każdy kto nienawidzi ruskiego gówna, jest tak naprawdę ruskiem.
IP masz polskie.
Nie masz takich uprawnień by to wiedzieć.
Wiadomo, że na kremlu, przecież każdy kto nienawidzi ruskiego gówna, jest tak naprawdę ruskiem.
Większość ruskich trolli zrównuje ruskich do Ukraińców, żeby nas do nich zniechęcić, te numery nie z nami, Brunner xd
ps
Gdybym chciał, sam bym poznał twój adres IP, adres zamieszkania i odwiedził cię w twojej piwnicy, ale jakoś nie mam ochoty na przyłapaniu tam 16 latka na fapaniu do swoich komentarzy xd
O ile chcesz się o to założyć?
Większość ruskich trolli zrównuje ruskich do Ukraińców, żeby nas do nich zniechęcić, te numery nie z nami, Brunner xd
Chyba przysypiałeś na szkoleniu; ukraińce to właśnie ruscy.
ps
Gdybym chciał, sam bym poznał twój adres IP, adres zamieszkania i odwiedził cię w twojej piwnicy, ale jakoś nie mam ochoty na przyłapaniu tam 16 latka na fapaniu do swoich komentarzy xd
Ale nie krępuj się, zapraszam do swej piwnicy. Tylko daj wcześniej znać, dobrze schowam widły i siekiery, żeby cię nie korciło
O ile chcesz się o to założyć?
weź już kurwa nie błaznuj, brak nogi nie zrobił z ciebie moderatora
weź już kurwa nie błaznuj, brak nogi nie zrobił z ciebie moderatora
Nie trzeba być modem, żeby mieć dostęp do takich informacji.
Nie trzeba być modem, żeby mieć dostęp do takich informacji.
tak? to podaj moje IP, oficjalnie ci pozwalamy
Cała sztuka polega na tym, że w tym wypadku cel nie uświęca środków, po prostu nie chce mi się musiałbym mieć dużo większą motywację.
Cała sztuka polega na tym, że w tym wypadku cel nie uświęca środków, po prostu nie chce mi się musiałbym mieć dużo większą motywację.
Więcej szekli?
jeden pseudomoderator debil a drugi haker mocny w gębie, idzie w chuj amatorzy z pierwszej łapanki...
(daję fotkę abys posta nie edytował, jak to masz w zwyczaju robić kiedy nie wypali twoja intryga)
Tak się chcesz bawić?
ok. Tak się bawimy.
Pamiętaj, że w każdej chwili mogłeś zrezygnować z każdego komentarza w tym temacie. Mogłeś ale postanowiłeś sprawdzać.
(daję fotkę abys posta nie edytował, jak to masz w zwyczaju robić kiedy nie wypali twoja intryga)
Tak się chcesz bawić?
ok. Tak się bawimy.
Pamiętaj, że w każdej chwili mogłeś zrezygnować z każdego komentarza w tym temacie. Mogłeś ale postanowiłeś sprawdzać.
weź to swojemu 5 letniemu bratankowi albo 6 letniej siostrzenicy pokaż jak takowe masz..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów