Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skąd wiadomo że polscy?
Przeczytaj jeszcze raz tytuł i opis. Na filmiku są angole, zapewne pół-rodowici.
Przeczytaj jeszcze raz tytuł i opis. Na filmiku są angole, zapewne pół-rodowici.
W Anglii biali, rodowici debile wcale nie są lepsi od czarnuchów.
To jest już zdemoralizowany patus którego nie da się wychować. Po prostu nie da. Trzeba napierdalać kary takie aby poczuli to realnie bo jak dostanie zawiasy albo kilka miesięcy na koszt podatnika to potem wyjdzie i dalej będzie siedział na socjalu i był jebaną patologią.
Niech właściciele dostaną hasj z funduszy gwarancyjnych a potem te kurwy niech albo zapłacą z kieszeni jeśli mają albo niech przymusowe prace społeczne za najniższą krajową odpierdalają póki nie spłacą. Albo obozy pracy gdzie ma dach nad głową i żarcie i pracuje 2x dłuzej aby spłacić.
To jest już zdemoralizowany patus którego nie da się wychować. Po prostu nie da. Trzeba napierdalać kary takie aby poczuli to realnie bo jak dostanie zawiasy albo kilka miesięcy na koszt podatnika to potem wyjdzie i dalej będzie siedział na socjalu i był jebaną patologią.
Kar i tak nie zapłacą, a w pudle trzeba by na nich łożyć. Jedyne rozwiązanie jakie widzę to spakować do wora, a wór do jeziora
Po co łożyć, niech sami zapracują na papu łupiąc kamienie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów