Szalony pojeb i jego zabawy na drapaczu chmur od dołu profilaktycznie powinien ktoś stać żeby w razie czego nakręcić soczysty materiał na harda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kackss napisał/a:
Aż mi się jaja spociły
Hmmmmmmm
W profilu masz zaznaczone "płeć piękna", a tutaj piszesz, że spociły Ci się jaja ........czy Ty czasem nie jesteś tranzystorkiem?
Clarx napisał/a:
fajna muzyka, jeżeli ktoś wie co to za track to prosze o tytuł
Lorde - Tennis Court (Flume Remix)
Nie dziękujcie
zxcvbnm54321 napisał/a:
Hmmmmmmm
W profilu masz zaznaczone "płeć piękna", a tutaj piszesz, że spociły Ci się jaja ........czy Ty czasem nie jesteś tranzystorkiem?
Dwa słowa, Kobieta sadola
zxcvbnm54321 napisał/a:
W profilu masz zaznaczone "płeć piękna"
Plec piekna sie nie musi malowac, aby nie straszyc morda, wiec niby ok.
A mi się zajebiście ogląda tego typu filmiki, szczególnie tych Rusków,co wspinają się na jakieś anteny, wieże itd. Coś w tym jest, trzeba mieć kilka rzeczy jednocześnie: mega jaja, pomysłowość, sprawność fizyczną, no i pusty łeb - bo żaden normalny człowiek nie bawiłby się w takie sporty bez zabezpieczeń. A co do tego, że to ryzykowna zabawa, że pewnie spadną itd, jak każdy sport ekstremalny wiąże się z dużym ryzykiem, a w zamian masz emocje, których zwykły śmiertelnik nigdy nie pozna.
A co do tego filmiku to chuj go wie, ale zastanawia mnie ten dron, przez co filmik zalatuje fejkiem.
A co do tego filmiku to chuj go wie, ale zastanawia mnie ten dron, przez co filmik zalatuje fejkiem.
Ciekawe czy robi to dla lajkow, jesli tak to jest niezle popierdolony
Koleś od kilku miesięcy szuka zejścia z tego j"""nego budynku różnymi sposobami , pod koniec filmu już myślałem że znalazł drogę ucieczki... ALE nie kręci się w kółko ,dla mnie to totalny brak zdecydowania.. A droga prowadzi tylko w jedna stronę hard stronę
Jak to wszystko fake jest , mośki jesteście, typy jeżdżą sobie na jakiejś deskorolce w pokoju z zielonym tłem i wszyscy kopa w majty. hah
Czyli wy nigdy nie słyszeliście o base jumpingu np. gdzie wbijają się na budynki na nie legalu ryzykując więzieniem? Co wy myślicie że na to im ktoś pozwala? Albo może ochroniarze wyjdą za nimi? Ja pierdolę, nie twierdzę że ten filmik jest prawdziwy w 100% ale większość jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów