📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ten senior ma cohones el mucho grande. Ale w głowie pusto
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Aaa tam pierdzielisz, każdy odjebał kiedyś coś równie głupiego po alkoholu
Musiałbym chyba zemdleć z przepicia, żeby tak zaufać drugiemu najebusowi
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
~Ludomir napisał/a:
Ten senior ma cohones el mucho grande. Ale w głowie pusto
Jak to Cohones? Najebany jest i mózg ma alkoholem odłączony. Jak by to robił na trzeźwo to można by było stwierdzić że ma Cohones bez mózgu ale tu to A L K O H O L.. Najgroźniejszy narkotyk ludzkości zaraz po fajkach które uzależniają tak samo mocno jak heroina.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów