📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kiedyś w "warszafce" chcieli mi założyć blokadę bo się nie zmieściłem na miejsce i wjechałem tak może z 1 metr na chodnik, z daleka obserwowałem jak banda debili stara się założyć blokadę do auta w którym nie ma chooja żeby się dało (Nissan- jaki nie piszę bo będą szczekać).
Tylko w Polsce straż wiejska nie potrafi się wysłowić i zachowuje się jakby była po ^kielichu^
Gdyby postawił auto 500m dalej to filmiku by nie było.... ale nie.... trzeba się wcisnąć, zająć miejsce. Huj z zakazem... Typowy warszawiak z piaseczna i okolic
hubi tu nie chodzi o to że zajął miejsce bez opłaty , tylko chodzi o to że za 1 wykroczenie będzie płacił 2 razy
Powiedzcie mi proszę to 2 takich emerytów może zrobić przestępcy? Złapać go nie złapią(brak już sił), ścigać też nie będą bo serce już nie te i o zawał bardzo łatwo. Taki emeryt jedynie może wpierdalać mandaty za przejście na czerwonym albo piwko w parku...
Przecież SM to jakaś parodia... dobrze że u mnie w mieście nie trzymają tych darmozjadów.
Przecież SM to jakaś parodia... dobrze że u mnie w mieście nie trzymają tych darmozjadów.
Tak mówią przepisy....a gdzie logiczne myślenie? ehh ten tekst działa na mnie jak płachta na byka
Chytry dwa razy traci, dosłownie.
polecam gwint, duża felga i ładnie usadzić samochód to blokady nie założą
Kurwa jeździ takim Mercedesem za kilkaset tysięcy a szkoda mu 2 zł na kartę parkingową.
na biednego nie trafiło, jak by był chłopina biedny i poszkodowany może i bym dostał bólu dupska....ale tutaj ? On nie zbiednieje jak zapłaci 150...burakowi szkoda 2 zł na parking czy tam nawet złotówkę a później pretensję do chuj wie kogo...kurwa on ma mercedesa to on może ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów