Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak by to był prawdziwy walter p5 to by nie miał połowy mózgu xF
ale kurwa co za debile półautomatycznym pistoletem graja w rosyjską ruletke???
Prawdziwa rosyjska ruletka na prawdziwym rosyjskim weselu. Na oczach pary młodej i gości, weselnik wycelował pistoletem w głowę i strzelił. Komora miała być pusta, nie była.
Wszystko zaczęło się od radosnego toastu na cześć pary młodej, która dopiero co wzięła ślub w mieście Astrachań w Rosji. Tuż po nim jeden z gości wyjął broń, przeładował i wycelował sobie w skroń. Mimo prób powstrzymywania przez wodzireja, gość nacisnął spust... i nic.
Właściciel broni przeładował ją ponownie i przekazał innym gościom. Chętnych nie brakowało, ale rękę wyciągnął zdecydowanie jeden mężczyzna.
Tym razem również nikt nie zdążył powstrzymać śmiałka. Ten bez zastanowienia złapał pistolet i strzelił. W komorze był nabój.
- W pierwszej chwili goście nie zrozumieli co się stało, potem wybuchła panika - mówi starszy śledczy z astrachańskiej prokuratury.
Mężczyzna trafił do szpitala w stanie ciężkim. Ma uszkodzony gumową kulą mózg i jest sparaliżowany.
Źródło
Rosyjska telewizja ma chociaż ten plus, że pokazali moment samego strzału. W przeciwieństwie do naszej, co bym jeszcze zrozumiał jakby rozkurwiło łeb. W sumie szkoda, że nie pokazali tej reakcji ludi.
A co do Astrachania to widać Tatarzy odcisnęli swoje piętno, choć paradoksalnie wesele dość kulturalne ;]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów