📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te komentarze tych facetów w tle to coś jak nasze "Pa, pa, jebnie... Aaaaa, ale urwał !"
@up
bo to był zajebiście wkurwiony byk daltonista
bo to był zajebiście wkurwiony byk daltonista
wubepe napisał/a:
W trakcie takich zabaw nigdzie nie moża czuć sie bezpiecznie...
Dokładnie, jak ja się bawię z bykami to zawsze mam przy sobie paczkę gumek, testament i zbroję Iron-mana.
torros20, bo to pewnie jest tak jak z kameleonem. kameleon nie zmienia kolorów na jakie chce w zależności od koloru otoczenia. To z bykiem pewnie jest, że może go drażni czerwony, ale tylko troszeczkę i nie wszystkie. A tak nawiasem, przyjrzyj się. Torreadorzy mają różowe płachty.
Black Snake napisał/a:
torros20, bo to pewnie jest tak jak z kameleonem. kameleon nie zmienia kolorów na jakie chce w zależności od koloru otoczenia. To z bykiem pewnie jest, że może go drażni czerwony, ale tylko troszeczkę i nie wszystkie. A tak nawiasem, przyjrzyj się. Torreadorzy mają różowe płachty.
Nie wiem czy znajdzie się tu jakiś ktoś ze zoologii żeby potwierdzić, ale ponoć byki są daltonistami i wcale nie widzą czerwonego koloru
Więc wychodzi na to że byki biegną do czerwonego , bo jest bardziej szary od innych , albo widzą że tam pisze "TwWoJjA StaArA xDDD" i się wkurwiają i do niego biegną.
Przed samiutkim uderzeniem słychać okrzyk małej dziewczynki: Heil Hitler...
torros20 napisał/a:
czemu polecial za kolesiem w bialej koszulce a nie czerwonej?
Ponieważ jest to mit (obalony, swoją drogą przez "Pogromców Mitów"). Byki nie reagują na kolor i bardziej (jeżeli nie tylko) ruch, a nie czerwony kolor koszuli, prześcieradła, szmatki czy innego ustrojstwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów