całkiem wymowna reklama od durexu Czy jest ktoś na sali aby potwierdził prawdziwość tych obrazów?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że jeszcze aborcji nie reklamują, bo dzieci to wielki kłopot. Jak można żałować, że ma się dzieci? Ta reklama to chyba do pojebanych nastolatków, bo do kogoś normalnego to chyba nie trafi.
mati3004 napisał/a:
....Czy jest ktoś na sali aby potwierdził prawdziwość tych obrazów?
Pytasz czy to działa? A czego używałeś do tej pory? Reklamówki z Biedronki????
tak, takie sceny czasem się dzieją, dzieciaki potrafią włazić na głowę (dosłownie i w przenośni), potrafią zdemolować chatę, potrafią skoczyć dla zabawy z oparcia kanapy wprost na twoje klejnoty... ale to tylko jedna strona, to wszystko pikuś, bo jest jeszcze druga strona rodzicielstwa, która daje niesamowitą satysfakcję, spełnienie, a której nigdy nie doświadczysz obserwując wszystko z boku
Jak się kurwa nie umie wychować i tworzy się takie potwory to faktycznie lepiej już się zabezpieczyć .
a ile dzieci kosztują
Mi dzieciak piaskiem drzwi w aucie "wyczyścił". Wybiegłem z domu z pianą a on : tato przecież ja to(auto) chciałem wyczyścić bo ciebie kocham. Kilka razy po jajach dostałem, każdego wieczoru podwórko sprzątam ale, gdybym mógł się cofnąć gumy bym nie założył.
Była kiedyś akcja:
co jeszcze musisz kupić zanim zdecydujesz się na dziecko
piorun22 napisał/a:
a ile dzieci kosztują
Była kiedyś akcja:
co jeszcze musisz kupić zanim zdecydujesz się na dziecko
rozmnażac się kurwa ! przyrost naturalny potrzebny, więcej, dalej, szybciej
Przez takie myslenie na świecie model rodziny np. ciapatych , cyganów, czarnych wychozi 2 + 4 i >, zaś biali 2 + 1 (i to tak nalepiej po 30ce kiedy będe miał prace, dom, i isę wyszaleje) i też dla tego biały człowiek na świecie poprostu ... wymiera. W Polsce też
ja to raz laske posuwałem w tramwaju aż sie guma paliła a kierowca myślał ze to mu sie hamulca zablokowały w autobusie hehe
Beethoven to skomponował
żułw napisał/a:
ja to raz laske posuwałem w tramwaju aż sie guma paliła a kierowca myślał ze to mu sie hamulca zablokowały w autobusie hehe
I potem wstał i klaskał i autobus sam jechał bo to był taki co sam jedzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów