Podobno planuje się wprowadzić nowy, bardzo skuteczny system zabezpieczeń antyterrorystycznych w samolotach. Zakaz wstępu dla Muzułmanów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie każdy muzułmanin to terrorysta ale każdy terrorysta to muzułmanin
Cytat:
zoba w Polsce, dwóch białych terrorystów - Kaczyniak i Donek
Powinno się to przenieść na granice Europy. Wszystko co innego koloru niż białe - zawracać.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@BongMan
I gdzie byś wtedy mieszkał, czarnuchu?
I gdzie byś wtedy mieszkał, czarnuchu?
Poczekaj poczekaj, wystarczy że ktoś z rządu wejdzie do samolotu(większą ekipą), to od razu znajdą się terroryści i nie muszą to być muzułumanie
Garbatyx napisał/a:
Oho. Normalnie bym napisal 'gay detected', ale w tym przypadku zrobię jak inni i dam Ci piwo, bo pewnie jesteś MUZUŁMANINEM, a nikt z nas nie chce być wysadzony.
P.S.
Jak tam Twoje stado kóz?
Tak się zastanawiam, kiedy ostatnio Tatarzy polscy z Podlasia przeprowadzili zamach terrorystyczny? Arabowie - to już prędzej.
@Garbatyx , Jeżeli cytujesz to chociaż napisz kogo , tak dla szacunku dla autora tego co napisałeś
jigsaw0 napisał/a:
Oho. Normalnie bym napisal 'gay detected', ale w tym przypadku zrobię jak inni i dam Ci piwo, bo pewnie jesteś MUZUŁMANINEM, a nikt z nas nie chce być wysadzony.
P.S.
Jak tam Twoje stado kóz?
Masz trudności z czytaniem ze zrozumieniem? Skąd pomysł, że jestem muzułmaninem...
@maniakson, masz rację, jest to cytat prof. Wolniewicza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów