Jose bity do zabicia w Colônia Terra, Nova, Strefa Norte de Manaus. Za pobicie matki bijącego pobity zostaje na śmierć. Na śmierć bo nie przeżył.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nareszcie Brazylia
co to byłoby za zabicie, gdyby nie było przedtem pobicia
od razu śmieciarka przyjechała na koniec-przypadek
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
A ja myślałem, ze jak na smierć zostal pobity to przeżyje
te opisy sa ani smieszne ani madre, wezcie zmiencie tego francisco bo juz mi sie tu nie chce wchodzic
kurwa skończcie się już czepiać tych opisów bo to już kurwa nudne jest. on tak pisze już od roku czy nawet dłużej, a wy dalej kurwa to samo. jesteście niedojebani czy co?
kurwa, wchodze na sadola po kilku latach, a te opisy sprawiają, że ten portal już całkowicie schodzi na psy. Jakiś gimbus próbuje być zabawny. I zajebiście, że sie ludzie czepiają. Bo piszesz jak zjebany zjeb, a dlategóż zjebany, bo nie śmieszny he. Żenada, kurwa żenada.
Wiem, że gównoburza na temat fantastico nie ma końca, więc też nie będę kontynuował antygównoburzy, któraś strona musi skończyć, więc nie napiszę nic. Np. nie napiszę w ogóle, że gust jest jak dupa, każdy ma swoją, liczy się treść tematu, jak nie chcesz to nie czytaj, "nie rozumiesz użytych czasem archaizmów?".
Napiszę, że materiał elegancki, a szczególnie początkowy dźwięk deski na głowie, można? Można. Natomiast @arekwroclaw, zimne piwo, bo lubię jak przerabiacie nicki, np. fanta z tico ktoś ogarnął, hehe
a francisco ląduje na pierwszym miejscu, szanuję.
Napiszę, że materiał elegancki, a szczególnie początkowy dźwięk deski na głowie, można? Można. Natomiast @arekwroclaw, zimne piwo, bo lubię jak przerabiacie nicki, np. fanta z tico ktoś ogarnął, hehe
a francisco ląduje na pierwszym miejscu, szanuję.
Dehumanizacjusz napisał/a:
kurwa skończcie się już czepiać tych opisów bo to już kurwa nudne jest. on tak pisze już od roku czy nawet dłużej, a wy dalej kurwa to samo. jesteście niedojebani czy co?
oczywiscie, ze jestesmy niedojebani, mamy w ulubionych sadistic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów