18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TB303 2017-02-04, 12:44 12
No i pięknie! Po dniu przerwy "fantastico" wrócił, by zadowolić sadoli... i wkurwiać hejterów
Zgłoś
KrisCFC 2017-02-04, 12:59 7
fantastico napisał/a:

Mam kaca

To go lecz, a nie wkurwiaj.
Zgłoś
TB303 2017-02-04, 13:01 4
KrisCFC napisał/a:

To go lecz, a nie wkurwiaj.

On się leczy, ale Waszą kurwicą
Zgłoś
tarcer123 2017-02-04, 13:10 40
Krzesełko dla sprawcy... i to z suchą gąbką, tak jak w zielonej mili.
Zgłoś
S................e 2017-02-04, 13:50 8
TB303 napisał/a:

No i pięknie! Po dniu przerwy "fantastico" wrócił, by zadowolić sadoli... i wkurwiać hejterów

Poprawka. On nie wkurwia tylko irytuje a to różnica. Stara się być na siłę oryginalny, taki troll typowy ale niestety nie wychodzi. Coś jak dziecko które drze ryja w autobusie.
Zgłoś
fantastico 2017-02-04, 14:03
Sabajone napisał/a:

Poprawka. On nie wkurwia tylko irytuje a to różnica. Stara się być na siłę oryginalny, taki troll typowy ale niestety nie wychodzi. Coś jak dziecko które drze ryja w autobusie.

Siema granatowy kolego ;D
Zgłoś
e................s 2017-02-04, 17:45
fantastico
na kaca, tylko i wyłącznie pomaga najbardziej
mało lub wogóle niegazowana woda mineralna
i absolutnie zakaz picia alkocholu na godzinkę przed snem / to minimum, bo najlepiej dwie godziny/
może nie moja lecz jakiegoś zjebanego że tak powiem policjanta, ale naprawdę skuteczna metoda
to wskazówka dla wszystkich
Zgłoś
fantastico 2017-02-04, 19:51 3
elfis napisał/a:

fantastico
na kaca, tylko i wyłącznie pomaga najbardziej
mało lub wogóle niegazowana woda mineralna
i absolutnie zakaz picia alkocholu na godzinkę przed snem / to minimum, bo najlepiej dwie godziny/
może nie moja lecz jakiegoś zjebanego że tak powiem policjanta, ale naprawdę skuteczna metoda
to wskazówka dla wszystkich

Walnąłem 2 browary, pomogło równie skutecznie ale dzięki za radę
Zgłoś
lollo 2017-02-05, 8:18 3
dolarów 60 za zrobił zabicie ponoć jego
Zgłoś
Azmus 2017-02-05, 19:28
1:03 Kierunkowskaz dał to się liczy
Zgłoś
gieno1 2017-02-05, 19:54
TB303-dupoliz
Zgłoś
Hvsarz 2017-02-05, 20:00
TB303 napisał/a:

I to jest piękny dowód do kogo trafia ten bełkot... osobników, którzy używają pojęć, których znaczenia nawet nie znają.
Hejt drogi chłopczyku to m.in to co Ty tu zrobiłeś w stosunku do normalnych ludzi, którzy wielokrotnie krytykowali szerzenie bełkotu i za co ów osobnik zdaje się bany też zarywał. Obecnie jak widać administracja już położyła laskę na wszystko.
Zgłoś
maciek24043 2017-02-05, 20:03 9
Fantastico wrzuca więcej fajnych materiałów w tydzień niż wy od kiedy tu jesteście jebane parówy, więc wara od niego.
Zgłoś
postatomsky 2017-02-05, 20:07
chciałeś powiedzieć, że uczynił mu śmierć? :v
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem