z niespodzianką
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znajomy - 8 latach służył w wojsku - pojechał na wakacje do Australii. Wynajmował tam pokój u takiej podstarzałej już kobieciny i któregoś poranka, przy śniadaniu, na ścianę obok niego wylazło takie wielkie, włochate bydle, jak się później okazało nr 3 na liście najbardziej niebezpiecznych pająków na świecie.
Koleś schował się za tą babką, a ta zużyła pół puszki aerozolu zanim pająk-skurwiel w końcu zdechł.
A wszystko to 20 minut drogi od centrum miasta w Sydney.
Koleś schował się za tą babką, a ta zużyła pół puszki aerozolu zanim pająk-skurwiel w końcu zdechł.
A wszystko to 20 minut drogi od centrum miasta w Sydney.
Skurwysyn zagazował tysiąc istnień!
Holokaust. Ale sypnęło z tego Bossa
dobra, dziewczyny, nie pierdolcie, bo jakbyście to na żywo zobaczyły, to byście srały po rajtach jak złoto.
ale rozumiem, że potrzeba akceptacji na sadolu silniejsza.
(ps. dla mnie pająki to ścierwo).
ale rozumiem, że potrzeba akceptacji na sadolu silniejsza.
(ps. dla mnie pająki to ścierwo).
Mniam , ale nadziana była , taką na masę schrupać
@ zbronkoo, a ja tam je lubię. Miałem kiedyś ptasznika czerwononogiego, piękny pajączek. Ja chwycę do ręki wszystkie żyjątka, czy to małe, czy to wielkie a kumple przed głupim krzyżakiem uciekają, albo dają rękę, by wyglądało na to, że się nie boją, a jednak uciekają później "odważni". Pajączki, chrabąszczyki, jaszczureczki i inne małe stworzonka są zajebiste. No i oczywiście nie ma piwka, bo koleś je zajebał
@zbronkoo ja również lubię wszelkie żyjątka i to, że ty byś srała po nogach i dla ciebie to ścierwo jest dla mnie oczywiste, ale powstrzymaj się przed przenoszeniem swoich fobii i wzorów najniższych zachowań na innych, plis. To trochę żenujące.
mogl go kurwa z dezodoranta i zapalniczki potraktowac to by wszystko sie ladnie spalilo by mial tez przekaske
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów