18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SnakePosen 2024-09-20, 23:25
Do tych co uważają ze zabicie kota jest spoko to powiem wam że jesteście zwykłymi kurwami jebane cwele zwierzak cierpi a wy jeszcze statemu cwelowi kibicuje obyście dostali raka odbytu.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-09-21, 0:33 1
Siriuz napisał/a:

Co Ty wygadujesz? Od tysięcy lat ludzie trzymają koty blisko, zwłaszcza w miastach czy na statkach. Koty nie robią rozpierdolu i nie szkodzą ludziom, za to likwidują szkodniki, które roznoszą choroby i robią rozpierdol. W miastach powoli już zaczyna być widać efekty lewackiego zwalczania kotów. Jak przez 30 lat życia w Warszawie nie widziałem szczura czy myszy na ulicy, tak teraz po kilka rocznie widzę. Lewacy to popierdoleńcy i też dali popis jak ratując rybki i naturę oprotestowali budowy zbiorników retencynych... Lewactwo to szkodniki i może dlatego nie lubią kotów.

Co do lewactwa nie mogę się nie zgodzić.
Zgłoś
SraliBaby_W_Rowie 2024-09-21, 0:54
Polak_mały napisał/a:

w sta

Ty porównujesz kurwa obsranie samochodu przez latające szczury do rozpierdalania ekosystemu? Kurwa niech Ci prawa wyborcze zabiorą XD
Zgłoś
x................9 2024-09-21, 0:58
modoc napisał/a:

A huj ludzie zamiast koty pilnować to puszczają samopas, dziwić się dziadkowi jak mu gołębie mordują. Koty to kurwy które zabijają ptactwo dla zabawy a nie jako pożywienie. Więć dziadkowi nie ma co się dziwić.

I uważasz, że to daje takiemu staremu, pozbawionego empatii zwyrodnialcowi, prawo do znęcania się?

Swoją drogą - stosując Twoją pokrętną logikę, "dziadek" też kwafilikuje się do odstrzału, bo zdaje się, że zabił kota dla zabawy (chyba, że szaszłyki na widłach serwuje).
Zgłoś
marcin38128 2024-09-21, 1:25
Rozjebał bym dziada łokciami
Zgłoś
modoc 2024-09-21, 10:17 1
rutman napisał/a:

Zabiłbym cię widłami za to, że oddychasz podludziu. Każdą kurwę krzywdzącą zwierzęta będę punktował. Niech ci dziecko albo matka zdechnie. o/

Jedyne co to mi możesz berło polerować internetowy napinaczu
Zgłoś
Tazo667 2024-09-21, 21:23
masz kota to go pilnuj masz psa to go pilnuj masz kurwe w domu to jej pilnuj.....
Zgłoś
rufzor 2024-09-23, 21:48
TwardyHardy napisał/a:

zesraj sie

Otwórz jape bukake w drodze
Zgłoś
Cyfra1 2024-09-27, 3:44
Jak by mi srał w trwnik też by chuja ubił chumanitarnie z wiatrówki z łeb
Zgłoś
rutman 2024-10-13, 13:03
modoc napisał/a:

Jedyne co to mi możesz berło polerować internetowy napinaczu

Ludzi gloryfikujących takie akcje powinno się usuwać ze społeczeństwa. Na chuj to karmić i ubierać. Po co wprowadzać normy żeby było eko jak można zredukować populację zjebów i iść na jakość genów. Ps: Berła bym ci nie polerował tylko bym cię zniknął. Że też wujek Adi nie dokończył dzieła, ehh. Jebane polaczki. Zdychaj podludziu, najlepiej z ręki jakiegoś najebanego ukra o/

[ Dodano 2024-10-13, 13:07 ]
atbi napisał/a:

Jak by mój pies wchodził ci na posesję i mordował co popadnie (pieska, kotka, kury, gołębie) to byś kundla odjebał z miejsca...
No chyba ze byś mu kibicował. Wtedy to luz.
Tak bronisz zwierząt przed ludźmi a kotlety wpieradasz codziennie...
Bo nie jesteś wege. Prawda?

Chodzi o formę wykonania. Jak nie widzisz w tym nic złego to nie mamy o czym gadać. Ludzi nigdy nie szkoda bo to najgorsze ścierwo na tej planecie. Zwierzę zabija gdy jest głodne - człowiek dla fun'u. Nie jestem do końca przekonany czy krowa, z której pochodzi mój kotlet męczyła się nabita na widły...
Zgłoś
atbi 2024-10-13, 20:38
Chodzi o formę wykonania. Jak nie widzisz w tym nic złego to nie mamy o czym gadać. Ludzi nigdy nie szkoda bo to najgorsze ścierwo na tej planecie. Zwierzę zabija gdy jest głodne - człowiek dla fun'u. Nie jestem do końca przekonany czy krowa, z której pochodzi mój kotlet męczyła się nabita na widły...

Forma jest moim zdaniem jedyna słuszna
Dziadek w obronie swojego ptactwa zabija intruza który wpadł pozabijać sobie dla sportu jakies gołębie
Koty to takie popierdoleńce które zabijają dla zabawy
Zresztą koty to najgorsze szkodniki na świecie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem