Ponoć robi to regularnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
utylizacja, nie kota, tylko tego jebanego cwela. mam nadzieję, że do końca życia będą dymać w pierdlu
sam choduje latające szczury to jeszcze ma pretensje do kotka. stfu do pierdla dziada niech go tam też przebiją tylko w inne miejsce
Mam nadzieję że przetarł wideł jakim łachem, co by się koteł czym nie zaraził.
No dobra, ale może to prowokacja?
A huj ludzie zamiast koty pilnować to puszczają samopas, dziwić się dziadkowi jak mu gołębie mordują. Koty to kurwy które zabijają ptactwo dla zabawy a nie jako pożywienie. Więć dziadkowi nie ma co się dziwić.
A ja mam beke jak się ludzie rozczulają nad kotkami nad pieskami A człowieka jak zajebią to spoko luz.
Ile on ma żyć? Jak go regularnie zabijał, to może już zabił ostatni raz.
modoc napisał/a:
A huj ludzie zamiast koty pilnować to puszczają samopas, dziwić się dziadkowi jak mu gołębie mordują. Koty to kurwy które zabijają ptactwo dla zabawy a nie jako pożywienie. Więć dziadkowi nie ma co się dziwić.
Aha, to trzeba kota rozjebać widłami każdego w okolicy, niezła logika
modoc napisał/a:
to tak samo niech dziadek pilnuje swoich gołebi a nie latają wszedzie i srają na wszystko co popadnie. sory ale koty są pozyteczne w miare logiki a te latające ścierwa same szkody robią
Niemalekko napisał/a:
A ja mam beke jak się ludzie rozczulają nad kotkami nad pieskami A człowieka jak zajebią to spoko luz.
Chciałem Ci odpowiedzieć chuju, i przypadkowo dałem Ci piwo, a pierdol się Pan!
Jebać kota. To sadol, a nie nastawiony na zyski klub pomocy dla bezdomnych kotów. Te sierściuchy zabijają wiewiórki, myszy, ptaki, jaszczurki, pszczoły, motyle itd. Dziadek jak pare ich ubije nic się nie stanie. Nie robi tego dla zabawy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów