📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wreszcie Hal wrzucił film ze swojego wypadku...
~DMT napisał/a:
kula do kręgów...
do czego??? składam wniosek formalny o odebranie praw wyborczych.
Ronin69 napisał/a:
Gra słów – figura stylistyczna polegająca na użyciu tych samych lub podobnie brzmiących wyrazów celem uzyskania odmiennych znaczeń, nastrojów i funkcji. Gra słów bywa stosowana dla osiągnięcia efektów dramatycznych lub żartobliwych
Widocznie to za trudne dla Ciebie. Wybaczam, większość społeczeństwa tak ma...
Ronin69 napisał/a:
Przychylam się, tacy debile jak ty nie powinni ich mieć.
Watpie zeby to go zabilo, chyba nawet na leb mu nie spadlo centralnie. Albo ludzkie cialo jest tak slabe.
dlatego ja mam bezpieczniejszą pracę na wysokosci czasem to 60 ,70 metrów
Zamówiłem przed świętami i do dziś nie dotarło. Już miałem zgłaszać oszustwo ale po zobaczeniu nagrania chyba sobie odpuszczę.
Ronin69 napisał/a:
Podejrzewam, ze należysz do małego odsetka ludzi, którzy nie zrozumieli, ze to była gra słów. Ponadto wskazujesz na prawa wyborcze. A wiec jesteś jebanym tępakiem interesującym się polityką... Właśnie przez takich gamoni w tym kraju jest tak jak jest
Rozjebie napisał/a:
małego odsetka ludzi, którzy nie zrozumieli, ze to była gra słów.
Zdziwiłbyś się kolego jak wysoki ten odstekek w społeczeństwie globalnym jest,,,
Na całe szczęście nie dotyczy to tego szacownego grona, poza paroma wyjątkami...
Tak się kończy, jak się lekceważy kartony...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów