Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:32
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-26, 21:52
Dwaj Syryjczycy zabili swojego rodaka za to, że palił papierosy i jadł loda podczas Ramadanu. Do krwawego ataku doszło w niemieckim Oldenburgu.

Miasto Oldenburg zostało zaszokowane mordem w centrum miasta. Przy ładnej pogodzie deptak był pełen ludzi. Nagle krzyk i wrzask: dwóch młodych mężczyzn spacerujących po deptaku w drugi dzień Ramadanu napotkało 33-letniego Syryjczyka i po krótkiej wymianie zdań zaatakowało go nożami. Ofiara zmarła.

Policji udało się schwytać sprawców już po godzinie – to dwaj 22-letni uchodźcy z Syrii.

W pierwszych meldunkach była mowa o konfliktach na tle religijnym, co następnie skorygowano i podano, że zamordowany jadł loda oraz palił papierosy.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
freaky 2018-03-01, 12:52 48
Czyli według niemieckiego wymiaru sprawiedliwości zabił go nałóg.
Zgłoś
Kamil10923 2018-03-01, 12:59
@up no nie inaczej
Zgłoś
Wiewór 2018-03-01, 13:04 3
U nas zabili rowerzystę bo pokazał kierowcy palec... co kraj to obyczaj.

dzienniklodzki.pl/wiadomosci/pabianice/a/smierc-rowerzysty-w-pabianica...

Wg. polskiego wymiaru sprawiedliwości wepchnięcie rowerzysty pod autobus to nie zabójstwo tylko pobicie ze skutkiem śmiertelnym bo zabójca powiedział... że nie chciał zabić!
Tak się sądzi w kraju cebulaczków. Nie za to co zrobiłeś tylko za to co chciałeś zrobić.
Zgłoś
poligon6 2018-03-01, 13:08 6
Czekałem az jakis lewus się odezwie i sie nie przeliczyłem.
Zgłoś
mygyry 2018-03-01, 13:10 5
Abraxus napisał/a:

Wg. polskiego wymiaru sprawiedliwości wepchnięcie rowerzysty pod autobus to nie zabójstwo tylko pobicie ze skutkiem śmiertelnym bo zabójca powiedział... że nie chciał zabić!

Takich to mamy sędziów, roztargnionych...
Zgłoś
janlew 2018-03-01, 13:31 14
Abraxus napisał/a:

Tak się sądzi w kraju cebulaczków.

Po raz kolejny! To nie jest kraj twojego cebulowo-czosnkowego plemienia. Macie już własny, obok odchodów na pustyni.
W sądach jeszcze macie pobolszewicką nadreprezentację ale i to nie długo.
PS. Dostaliście już kurwa tanie loty do Izraela, czego tu jeszcze siedzicie?

PS2. Raz na zawsze: polskojęzyczny, nie znaczy Polak.

Zgłoś
Wiewór 2018-03-01, 13:44 13
Janlew przypominam!

Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-03-01, 14:24 8
Abraxus, Ciężko mi to przychodzi, bo wiem, że Jesteś mądry facet.
Trollowanie tych biednych zagubionych duszyczek wymaga inteligencji i oczytania.

Muszę jednak zaprotestować - Twoje usilne próby wmówienia nam, że cały nasz naród to 'janusze, seby i grażyny'.
"W Polsce jak w lesie... Nie w Polsce jak w..." i tym podobne jest słabe.
To już jest tak naciągane, i tak częste, że nikt tego nie bierze na poważnie. Coś jak gazeta NIE, pamiętasz?
Za dużo śmiesznych obrazków, za dużo kurew i chujów w artykułach... Po pewnym czasie nikt nie brał już poważnie opiniotwórczej gazety za coś, z czym można polemizować i brać na poważnie.
Chcesz podzielić los Lao...?

Wiem, że fajnie się pośmiać, napisać czasem o naszych wadach i złych cechach.
Z nauk Peter'a Zimmermann'a można wyciągnąć wnioski. Lecz maglowanie tematu w kółko i atakowanie pod każdym postem
jest po prostu słabe i niesmaczne.
Mam nadzieje, że nie uraziłem, tylko zmuszę do refleksji.
Pozdrawiam!
Zgłoś
andrzejrobert75 2018-03-01, 14:43
to byli lekarze dentysci,dbali o uzębienie denata.
Zgłoś
nowynick 2018-03-01, 14:49 2
No jak jadł loda w ten wypiździel to wyczuleni na pojebów Syryjczycy wyczuli zagrożenie autodetonacji...
Zgłoś
janlew 2018-03-01, 16:23 7
Abraxus napisał/a:

Janlew przypominam!
Obrazek

Dzięki za przypomnienie, ale ja doskonale znam takich jak ty.

Zgłoś
T................3 2018-03-01, 16:44 2
Cytat:

janlew

Przerażasz mnie, chłopie! Naprawdę, poszukaj jakiejś pomocy. Schizofrenia to nie jest lekkie schorzenie, ale da się je wyleczyć. Musisz po prostu uwierzyć i zechcieć sobie pomóc
Jak tak dalej pójdzie, to będziesz miał halucynacje i każdy będzie wyglądał dla ciebie jak żyd, co może doprowadzić do skrajnych ataków agresji i skrzywdzisz wielu niewinnych ludzi.
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-03-01, 16:46 1
janlew napisał/a:

Każda inkwizycja była bardo??? dobra, poza hiszpańską która była dobra.

Popraw to proszę.
Pozdrawiam!
Zgłoś
r061071 2018-03-01, 16:57
pogadali nie zrobil im loda to zazgali lodozerce
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem