W São Raimundo W Manaus jeden pan został zastrzelony, natomiast ten siedzący na tylnej kanapie przeżył
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Korwin-Mikke miał rację z pasami...
Okradają go(normalka), czy szukają informacji, że jest ubezpieczony i można wzywać karetkę?
shoe5maker napisał/a:
Okradają go(normalka), czy szukają informacji, że jest ubezpieczony i można wzywać karetkę?
Wygląda jakby mu jakąś samarę podrzucał do kieszeni
Pewnie też miał umrzeć i nie pykło to dowody w kieszeni aby go w pierdlu zejabał ktoś.
~Velturałkę napisał/a:
Wygląda jakby mu jakąś samarę podrzucał do kieszeni
Pewnie też miał umrzeć i nie pykło to dowody w kieszeni aby go w pierdlu zejabał ktoś.
Musisz jeszcze poćwiczyć Sherlocku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów