"Indiagoolikserice" wywozi nieczystości.
"Indiagoolikserice" wywozi nieczystości.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak patrzę na wszystkie filmy z hindusowa, czy innych skośnych ryżojadów to strach mnie ogarnia na samą myśl podjęcia roboty za kółkiem, bo widać, że dzieciak wpadł pod tylne koła gdzie kierowca praktycznie szans zauważyć i reagować to raczej nie miał, a teraz dziki tłum będzie darł mordę, że to wina kierownika, mówiąc krótko ten film czy inne z tamtych krajów po prostu mnie rozpierdala poziom instynktu samozachowawczego pieszego oraz zdolności za kółkiem kierowników maści wszelkiej
Nie no. Trochę jest winny. Nie wspomnę już o tym, że tam każdy łazi jak mu się podoba ale kierownik gównowoza, nawet nie zwolnił jak mu 2 osoby przeszły 0,5 metra od przedniego koła. Jedzie jakby w tunelu, byle do przodu.
Nie no. Trochę jest winny. Nie wspomnę już o tym, że tam każdy łazi jak mu się podoba ale kierownik gównowoza, nawet nie zwolnił jak mu 2 osoby przeszły 0,5 metra od przedniego koła. Jedzie jakby w tunelu, byle do przodu.
Kychu, kurwancka on jechał 7km/h miał zwolnić do 2km/h?
Tyś nie pisał czasem tej ustawy z pierwszeństwem dla pieszych na pasach?
Pakowanie się bez sensu pod jadący pojazd jest? Jest.
Obwinianie przez pospólstwo osobę, która NIE JEST winna wypadkowi, jest? Jest.
Podnoszenie do pionu ofiary, by się upewnić, że nie wyjdzie z paraliż,u jest? Jest.
Dziki kraj jest? Jest.
No to jest i piwo...
Jak patrzę na wszystkie filmy z hindusowa, czy innych skośnych ryżojadów to strach mnie ogarnia na samą myśl podjęcia roboty za kółkiem, bo widać, że dzieciak wpadł pod tylne koła gdzie kierowca praktycznie szans zauważyć i reagować to raczej nie miał, a teraz dziki tłum będzie darł mordę, że to wina kierownika, mówiąc krótko ten film czy inne z tamtych krajów po prostu mnie rozpierdala poziom instynktu samozachowawczego pieszego oraz zdolności za kółkiem kierowników maści wszelkiej
No byś sie nie zdziwił u nas w Polsce spierdoleńców nie brakuje są też tacy nawet na sadolu zwolennicy że każdy bez prawka powinien mieć dostęp do każdej maszyny jak i swobodnym dostępie do broni xD
No byś sie nie zdziwił u nas w Polsce spierdoleńców nie brakuje są też tacy nawet na sadolu zwolennicy że każdy bez prawka powinien mieć dostęp do każdej maszyny jak i swobodnym dostępie do broni xD
Oczywiście ,że tak. Jak ktoś jest debilem i musi zdać egzamin na pj to będzie debilem z prawem jazdy i nic to nie zmieni a zwykły człowiek musi tracić na to czas i pieniądze.
U nas przecież jest niewiele lepiej, o tyle, że u nas linczuje się kierowcę jeśli potrąci coś na pasach. Poza pasami, kierowca ma szanse sie wybronić.
Kychu, kurwancka on jechał 7km/h miał zwolnić do 2km/h?
Tyś nie pisał czasem tej ustawy z pierwszeństwem dla pieszych na pasach?
Kierowałeś kiedy traktorem z obciążoną przyczepą? Hamujesz odruchowo przy każdej niecodziennej sytuacji. Nie pisz bzdur, jak nie wiesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów