18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
patmon 2023-06-09, 11:54 20
Jak patrzę na wszystkie filmy z hindusowa, czy innych skośnych ryżojadów to strach mnie ogarnia na samą myśl podjęcia roboty za kółkiem, bo widać, że dzieciak wpadł pod tylne koła gdzie kierowca praktycznie szans zauważyć i reagować to raczej nie miał, a teraz dziki tłum będzie darł mordę, że to wina kierownika, mówiąc krótko ten film czy inne z tamtych krajów po prostu mnie rozpierdala poziom instynktu samozachowawczego pieszego oraz zdolności za kółkiem kierowników maści wszelkiej
Zgłoś
Zulu-Gula 2023-06-09, 11:59 36
Legendarna pionizacja. Powinni jeszcze dopierdolić mu sznurki, takie jak mają kukiełki i gówniak fikałby niczym nowo narodzony.
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2023-06-09, 12:29 6
A już myślałem że mu nie pomogą. Jest pionizacja, będzie żył. A jak nie przeżyje, to w następnym życiu będzie traktorem z beczką gnoju.
Zgłoś
k................8 2023-06-09, 12:31 5
patmon napisał/a:

Jak patrzę na wszystkie filmy z hindusowa, czy innych skośnych ryżojadów to strach mnie ogarnia na samą myśl podjęcia roboty za kółkiem, bo widać, że dzieciak wpadł pod tylne koła gdzie kierowca praktycznie szans zauważyć i reagować to raczej nie miał, a teraz dziki tłum będzie darł mordę, że to wina kierownika, mówiąc krótko ten film czy inne z tamtych krajów po prostu mnie rozpierdala poziom instynktu samozachowawczego pieszego oraz zdolności za kółkiem kierowników maści wszelkiej

Nie no. Trochę jest winny. Nie wspomnę już o tym, że tam każdy łazi jak mu się podoba ale kierownik gównowoza, nawet nie zwolnił jak mu 2 osoby przeszły 0,5 metra od przedniego koła. Jedzie jakby w tunelu, byle do przodu.
Zgłoś
pitteroo 2023-06-09, 12:35 1
Raczej tego nie rozchodzi
Zgłoś
PanFajek 2023-06-09, 12:47 4
Spokojnie zrobią sobie następnego i nawet nikt nie zauważy różnicy.
Zgłoś
8marca 2023-06-09, 12:49 20
kris1978 napisał/a:

Nie no. Trochę jest winny. Nie wspomnę już o tym, że tam każdy łazi jak mu się podoba ale kierownik gównowoza, nawet nie zwolnił jak mu 2 osoby przeszły 0,5 metra od przedniego koła. Jedzie jakby w tunelu, byle do przodu.

Kychu, kurwancka on jechał 7km/h miał zwolnić do 2km/h?
Tyś nie pisał czasem tej ustawy z pierwszeństwem dla pieszych na pasach?
Zgłoś
SkoPio1 2023-06-09, 13:40 20
Pałętanie się bez sensu po ulicach jest? Jest.
Pakowanie się bez sensu pod jadący pojazd jest? Jest.
Obwinianie przez pospólstwo osobę, która NIE JEST winna wypadkowi, jest? Jest.
Podnoszenie do pionu ofiary, by się upewnić, że nie wyjdzie z paraliż,u jest? Jest.
Dziki kraj jest? Jest.

No to jest i piwo...
Zgłoś
Quassar 2023-06-09, 14:03
patmon napisał/a:

No byś sie nie zdziwił u nas w Polsce spierdoleńców nie brakuje są też tacy nawet na sadolu zwolennicy że każdy bez prawka powinien mieć dostęp do każdej maszyny jak i swobodnym dostępie do broni xD
Zgłoś
psotna_cipka 2023-06-09, 14:13 4
Całe szczęście że młodego podnieśli, już myślałam że będzie tak leżał do śmierci
Zgłoś
Mietek7567 2023-06-09, 15:08
Quassar napisał/a:

No byś sie nie zdziwił u nas w Polsce spierdoleńców nie brakuje są też tacy nawet na sadolu zwolennicy że każdy bez prawka powinien mieć dostęp do każdej maszyny jak i swobodnym dostępie do broni xD

Oczywiście ,że tak. Jak ktoś jest debilem i musi zdać egzamin na pj to będzie debilem z prawem jazdy i nic to nie zmieni a zwykły człowiek musi tracić na to czas i pieniądze.
Zgłoś
Siriuz 2023-06-09, 17:51 1
patmon napisał/a:

U nas przecież jest niewiele lepiej, o tyle, że u nas linczuje się kierowcę jeśli potrąci coś na pasach. Poza pasami, kierowca ma szanse sie wybronić.
Zgłoś
kawior2007 2023-06-09, 18:48
No i chuj nie idzie go zpionizować czyli coś poważnego
Zgłoś
k................8 2023-06-09, 22:46 1
8marca napisał/a:

Kychu, kurwancka on jechał 7km/h miał zwolnić do 2km/h?
Tyś nie pisał czasem tej ustawy z pierwszeństwem dla pieszych na pasach?

Kierowałeś kiedy traktorem z obciążoną przyczepą? Hamujesz odruchowo przy każdej niecodziennej sytuacji. Nie pisz bzdur, jak nie wiesz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem