Żabka już w stanach otwiera lokale?
Żabka już w stanach otwiera lokale?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i tak kurwa wszędzie... na chuj hamować gospodarkę jak to nowe pokolenie doprowadzi ją do upadku. Zamiast pracy marihuana, konto na FB, hiphopowe madrosci z najnowszego srajfona...
Nie narzekaj tak.
Przecież widzisz że On diluje nadzieją.
i tak kurwa wszędzie... na chuj hamować gospodarkę wirusem jak to nowe pokolenie doprowadzi ją samo do upadku? Zamiast pracy marihuana, konto na FB, hiphopowe madrosci z najnowszego srajfona...
Tak, mordo, ziomek wpadł w tryb zatrzymaniu czasu w miejscu po marihuanie.
Biegnij do księdza na plebanię, niech cię napełni swoją moralnością
Biegnij do księdza na plebanię, niech cię napełni swoją moralnością
napisałem o marihuanie a ty usprawiedliwiasz gościa .... marihuaną... no kurwa brawo... niech zgadnę, wyznajesz religię dla szczęścia ludzkości; sadzić, palić zalegalizować? no to kurwa wróć do filmiku i popatrz ile typ jest wart dla społeczeństwa po zielsku
napisałem o marihuanie a ty usprawiedliwiasz gościa .... marihuaną... no kurwa brawo... niech zgadnę, wyznajesz religię dla szczęścia ludzkości; sadzić, palić zalegalizować? no to kurwa wróć do filmiku i popatrz ile typ jest wart dla społeczeństwa po zielsku
Ty jesteś naprawdę wstrzymany umysłowo- typ się zawiesił po zielsku- BUAHAHAHAHA. Kto ci kurwa tępaku takich głupot napierdolił do głowy?! Widzę, że łykasz takie farmazony jak młody pelikan- doedukuj się baranie, zanim weźmiesz się za komentowanie tematu, o którym nie masz zielonego pojęcia...
Zamiast pracy marihuana, konto na FB, hiphopowe madrosci z najnowszego srajfona...
Kto powiedział, że ludzie którzy palą zielsko nie pracują?! Pracują, jarają, dobrze się mają, w chuj zarabiają i nie pierdolą takich bzdur jak ty. Co ma do tego Facebook?! Dobrze, że nie wyjechałeś z Harry Potterem, bo nie wiedziałbym co napisać na twoją głupotę pajacu. Ah... No i muzyka- zło tego świata. Hip-hop najgorszy- bo go nie słuchasz, nie słuchałeś i słuchać nie będziesz- za ciężki przekaz, więc go nie zrozumiałeś i dlatego jest "błeee". Zostań przy muzyce folk i disco polo- nie wzbijaj się na wyżyny intelektualne, bo cię to przerośnie i zawiesisz się jak ten typ po marihuanie- buahahahaha.
...buahahahaha.
Napisał bym ci tak wiele ale mam zakaz zbliżania sie do ciebie. Chciałem cie zdyskredytować ale odpuściłem bo zrozumiałem że wymagasz opieki i mi się zwyczajnie żal ciebie zrobiło. Nara...
Napisał bym ci tak wiele ale mam zakaz zbliżania sie do ciebie. Nara Maciek...
Nie masz nic do powiedzenia tępaku, bo rozmowa ze mną to za wysoki poziom dla ciebie... Chłop się zawiesił po trawie- buahahahaha- hit sezonu, leżę i płaczę ze śmiechu. Napisz mi jeszcze, co tam ci ksiądz napierdolił do głowy na temat MJ- ciekaw jestem pozostałych skutków ubocznych Nara oszołomie.
moze jeszcze nosem ja wciagc trzeba albo w zyle trawke
Następny co się nie zna- trawę to pod język!
Ty jesteś naprawdę wstrzymany umysłowo- typ się zawiesił po zielsku- BUAHAHAHAHA. Kto ci kurwa tępaku takich głupot napierdolił do głowy?! Widzę, że łykasz takie farmazony jak młody pelikan- doedukuj się baranie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów