📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak ja kurwa nienawidzę żab!
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
Sto razy lepsze niż karmienie tych zjebanych, jebanych przez włąscicieli węży żywymi królikami/kurami
Brawo dziecko baw się gównem.
Niema to jak na rybach. Wódki sie człowiek na świeżym powietrzu napije, kielbasę z patyka opierdoli ( nie jakieś huja warte grille ) Słonko, cisza, spokój .... ecchh kiedy ta wiosna ?
Ja kiedyś z kolegami jeździliśmy do lasu. W lesie po złapaniu kilku żab te dwa zwyrole rzucali żabami przez szprychy rozpędzonych na maksa kół przy obróconym rowerze do góry kołami. Ehh czasy dzieciństwa
SKR, łap sadistic.pl/wiosna-vt109436.htm
Ja kiedyś z kolegami jeździliśmy do lasu. W lesie po złapaniu kilku żab te dwa zwyrole rzucali żabami przez szprychy rozpędzonych na maksa kół przy obróconym rowerze do góry kołami. Ehh czasy dzieciństwa
ja lapalem zaby na wedke a potem robilem im sekcje zwlok, jedna nawet ja przezyla
A ja byłem normalny i rodzice mnie nauczyli, że nie wolno męczyć zwierząt. Widać nie wszyscy rodzice mieli 3 minuty czasu dla dziecka żeby im wyjaśnić że zwierząt się nie morduje.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów