📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
no faktyczne nie mógł chodnikiem przejechać paru metrów, sytuacja była bez wyjścia
nowynick napisał/a:
no faktyczne nie mógł chodnikiem przejechać paru metrów, sytuacja była bez wyjścia
Chodnik jest od chodzenia a nie jeżdżenia po nim, właśnie przez takie myślenie macie powypierdalane szyby w samochodach.
takie coś powinno być legalne pod warunkiem zrobienia dokumentacji filmowej .
Bobicker napisał/a:
Chodnik jest od chodzenia a nie jeżdżenia po nim, właśnie przez takie myślenie macie powypierdalane szyby w samochodach.
oho!... Czuję aktywistę miejskiego i aktywnego funkcjonariusza rowerowego!
Mnie tam bawi jak brudas innym brudasom wietrzenie funduje.
o kurwa nie wyglądał na intelektualistę więc auto mogło być na luzie
fiattt napisał/a:
Raczej człowieka którego wkurwia zachowanie przyjezdnych, czasami przydał by się taki czarny z 3 świata.
Bobicker napisał/a:
Raczej człowieka którego wkurwia zachowanie przyjezdnych, czasami przydał by się taki czarny z 3 świata.
Paryż wcale nie jest tak daleko. Pojedź i złap se jakiego
i prawidłowo.. jeszcze gównem wysmarować siedzenia takim patusom co odpierdalają cyrki z parkowaniem na "drugą linię" i jeżdzą chodnikami do zmyślonych parkingów.
fiattt napisał/a:
Oho!... Czuję cwaniaczka, co to myśli ,że wolno mu wszystko w przestrzeni publicznej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów