Przezornie zawsze nosi drugi.
Przezornie zawsze nosi drugi.
Dostał drugą szansę na reakcje. Pięknie mu wyszło.
A moze to byla taka zmyla, celowa. By gosc nie uciekal:D
Ja sie zawsze dziwie tym zabijakom, ze wy nie uzywacie tlumikow. Chociaz w sumie, w gowno krajach gdzie strzelanina jest na kazdym kroku, pewnie przechodnie mniej reaguja na wystrzal niz na samo tluczone szklo.
A moze to byla taka zmyla, celowa. By gosc nie uciekal:D
Ja sie zawsze dziwie tym zabijakom, ze wy nie uzywacie tlumikow. Chociaz w sumie, w gowno krajach gdzie strzelanina jest na kazdym kroku, pewnie przechodnie mniej reaguja na wystrzal niz na samo tluczone szklo.
tłumiki gówno dają nie oglądaj amerykanckich filmów.
Magda G.
Ależ tam musi być chujowe żarcie...Większość po prostu omija tę knajpę. bo pustki. Temu gościowi musiało wyjątkowo nie smakować..
A może tak dopiero co otwiera tą knajpę, co? Na zegarze jest 10:53 a większość ludzi w tym czasie jest w pracy.
Sam gowno dajesz. Jakbym nie mial i nie uzywal, to bym mogl pierdolic takie farmazony jak Ty.
Jak strzelasz z subsonika, to jest naprawde cicho.
no nie dają gówna a jak używasz amunicji poddźwiękowej jak tak kolega napisał angielskim określeniem "subsonic" to już dopiero są ciche ale to są gnaty stare z gównolitu nie mające gwintu na montaż tłumika to się nikt w to nie bawi
no nie dają gówna a jak używasz amunicji poddźwiękowej jak tak kolega napisał angielskim określeniem "subsonic" to już dopiero są ciche ale to są gnaty stare z gównolitu nie mające gwintu na montaż tłumika to się nikt w to nie bawi
Ty też pierdolisz dają z każdą amunicją bo nie musisz wtedy używać ochraniaczy na uszy . Strzał z tłumikiem bez nich jest tak samo głośny jak strzelanie bez niego z ochraniaczami. Dalej dopiero daleko już od wylotu lufy słychać czy amunicja jest sub czy supersonic ,pojawia się taki trzask gdy pocisk przekracza barierę dźwięku , ale to się dzieje już dalej więc trudniej namierzyć strzelca . Dodatkowo silencer robi za tłumik płomienia same kurwa plusy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów