18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Przyzwoity 2016-10-04, 20:07 131
Głupie małe kurwie, wychowywane przez głupie duże kurwie, wyładowują frustracje na małych, bezbronnych.
...Jak ja nienawidzę debili
Zgłoś
Moby_Dick 2016-10-04, 20:10 3
Młody pelikan dostał w dizöb.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
tarcer123 2016-10-04, 20:33 43
Dzieciak jak to dzieciak. Nie myśli tak jak powinien. Oby kiedyś zaczął. Ale rodzic powinien wytłumaczyć że nie należy tak robić. De facto dobrze tak kurwiorzowi małemu
Zgłoś
mygyry 2016-10-04, 20:36 19
Ja tam mimo wszystko obstawiam, że demontują stary domek, żeby założyć nowy więc ojciec dał się młodemu pobawić, jeżeli nie, to ojca ma strasznego zjeba...
Zgłoś
Shano 2016-10-04, 22:26 1
Ziomek mi się z tym kojarzy, tajski boks
Zgłoś
Admin_RedTube 2016-10-04, 22:36 1
I dobrze małemu chujkowi.
Zgłoś
Toolpa 2016-10-04, 22:46 1
I nikt nie wrzucił Ziomka "Treningi u Karima są dla lamusów", albo "Kurwa złamałem nogę"? Szok.

Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
Zgłoś
masakrator666 2016-10-04, 23:29 1
Karma bitch.
Zgłoś
kenzol 2016-10-04, 23:41 1
Ledwo się to trzymało, byle wiatr by to zwalił.
Zgłoś
mateuszsadoltzr 2016-10-05, 0:45 1
A najzabawniejsze jest to,że i dziecku i ptakom w karmniku stała się krzywda,ahh sadistic
Zgłoś
Black-Sheep 2016-10-05, 2:11
Przyzwoity napisał/a:

Głupie małe kurwie, wychowywane przez głupie duże kurwie, wyładowują frustracje na małych, bezbronnych.
...Jak ja nienawidzę debili

Dobra definicja "homofoba".

Koniec tego dobrego, kuce.

Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
Zgłoś
indrikoterium 2016-10-05, 6:55
szkoda, ze to nie gniazdo szerszeni

a to po co?
Zgłoś
k................o 2016-10-05, 7:29
Black-Sheep, Typie, co ma do tego homofobia?

Jak ja się cieszę, że to się tak skończyło...
Zgłoś
Nimr0d 2016-10-05, 8:51
Trzeba być równie głupim jak ten dzieciak żeby wierzyć że na takiej wysokości osiedli się jakikolwiek ptak.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów