📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak by się tak któremu przypadkiem wysunął pazurek przy końcówce filmiku . Ehh to dopiero był by hard
Lobo24 napisał/a:
To są tygrysy syberyjskie (amurskie).
Ciekawa jest jeszcze krzyżówka z tygrysem - liger.
W polskiej nomenklaturze nazywa je się lygrysami. Ogółem ze względu na duże różnice genetyczne krzyżowanie tych dwóch gatunków to wyrządzanie krzywdy kociętom z takich krzyżówek, które rodzą się bezpłodne i z szeregiem wad genetycznych, a czasem nie rodzą się wcale, bo giną jeszcze w łonie ze względu na ciężkie upośledzenie w płodowej fazie rozwojowej. Czyli zwykłe znęcanie się nad zwierzeciem w imię płytkiej ciekawostki.
Po prostu na kosci nie leca. Wiecej energii spalą te kotki gryzac tego szkieletora
Już można się domyślić jak będzie wyglądała śmierć tego typa
Wielkie nie wielkie, ze on ten ciezar kurwa wytrzymal, to mnie zadziwia
Myślę, że miały dobrze przycięte pazury i możliwe, że wycięte kły. W cyrku tak załatwiali duże koty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów