Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
I co do pizdowatych tatusiów zapukaj do mnie do domu ilość 9mm które przyjmiesz jest nieograniczone
No to będę tym pierwszym "obsranym, p*zdowatym tatusiem". Dziecko nic nikomu nie zawiniło, trzeba być taką p*zda życiową jak np. Szfajceneger, żeby czerpać z tego satysfakcje. Jesteś zwykłym śmieciem, dokładnie tak samo jak ten chodzący trup na filmie (mam nadzieję że tak właśnie skończy). I nieistotne czy te Twoje wypociny mają na celu ch*jową prowokacje, czy pisesz to całkowicie serio. Odpad społeczny i tyle w temacie.
Jaka znowu prowokacja? Bardziej "interakcja" - piszę co uważam, a inni użytkownicy piszą co oni uważają. To że niektórzy są źle wychowani i nie potrafią w cywilizowany sposób wymieniać poglądów, to już nie moja wina.
się naśmiewacie z pomysłu Korwina o przywróceniu kary śmie
Zdecydowanie tak. Takich skurwysynów nie powinno się zabijać, tylko amputować wszystkie kończyny i utrzymywać przy życiu. Niech skurwiel gnije i latami żałuje za to co zrobił.
Jakikolwiek był powód jego działań to i tak nic nie usprawiedliwia morderstwa małego, bezbronnego dziecka.
Zdecydowanie tak. Takich skurwysynów nie powinno się zabijać, tylko amputować wszystkie kończyny i utrzymywać przy życiu. Niech skurwiel gnije i latami żałuje za to co zrobił.
Jakikolwiek był powód jego działań to i tak nic nie usprawiedliwia morderstwa małego, bezbronnego dziecka.
Absolutnie NIE! Jak już ma zginąć to niech się przysłuży społeczeństwu. Doprowadzić do optymalnego stanu fizycznego, znaleźć odpowiadających potrzebujących i wówczas niech spłaci swój dług idąc na części zamienne.
"Pizdowaci tatusiowie?" Co to kurwa za tekst? wylapalbyś strzała od takiego pizdowatego tatusia to byś miesiąc na L4 siedział.
Szczerze mówiąc nie jest to rozsądne zachowanie, chyba, że jest się dzieciakiem, który myśli, że jest fajny, bo coś takiego napisze.
Yyyyyyy ja się mieszać do kłótni plebsu nie będę, bo nie zamierzam znizac się do poziomu niektórych użytkowników. Tak, jestem tatusiem dwójki dzieciakow, czy pizdowatym? to nie wiem, ale napewno nie obsranym!!!
Ale za chuj tego filmu nie włączę.
No i to szanuję!
Dalej się naśmiewacie z pomysłu Korwina o przywróceniu kary śmierci ?
A co to ma wspólnego z tematem? Chcesz "kary" (raczej aktu łaski) dla tego zwyrola pod wpływem emocji. Kara śmierci nie jest żadną karą to raz, po drugie w dzisiejszych czasach jest droższa niż utrzymanie więźnia w pierdlu, a zanim coś powiesz, o stryczkach i szybkich wyrokach możesz sobie pomarzyć (i dobrze). To nie 1837 rok. Generalnie kara śmierci to przeżytek pod każdym możliwym kontem. I powtórzę, nie jest żadną karą, tylko aktem łaski. Ci którzy za nią postują, w większości chcą zaspokoić słoje własne chęci mordu, słusznego czy też nie (jak np na tym zwyrolu).
Moderacjo/administracjo, dlaczego nie filtrujecie tego typu wpisów? Ilość wyświetleń jest ważniejsza od utrzymywania właściwej tematyki na portalu?
No i to szanuję!
A co to ma wspólnego z tematem? Chcesz "kary" (raczej aktu łaski) dla tego zwyrola pod wpływem emocji. Kara śmierci nie jest żadną karą to raz, po drugie w dzisiejszych czasach jest droższa niż utrzymanie więźnia w pierdlu, a zanim coś powiesz, o stryczkach i szybkich wyrokach możesz sobie pomarzyć (i dobrze). To nie 1837 rok. Generalnie kara śmierci to przeżytek pod każdym możliwym kontem. I powtórzę, nie jest żadną karą, tylko aktem łaski. Ci którzy za nią postują, w większości chcą zaspokoić słoje własne chęci mordu, słusznego czy też nie (jak np na tym zwyrolu).
Nie ma chuja i jest to przeciwko jakiejkolwiek kalkulacji, żeby jednorazowe odpalenie śmiecia było bardziej kosztowne niż utrzymywanie go w więzieniu przez 50 lat.
To nie jest akt łaski. To jest akt pozbycia się odpadu ze społeczeństwa, tylko temu ma służyć kara śmierci. Jest to decyzja pragmatyczna, i raczej wskazałbym na chęć trzymania kogoś takiego w pierdlu do śmierci jako decyzję podjętą pod wpływem emocji. Skręca mnie, że każdego dnia pieniądze moje i innych obywateli myślących podobnie jak ja idzie na trzymanie takiego ścierwa w zamknięciu.
Absolutnie NIE! Jak już ma zginąć to niech się przysłuży społeczeństwu. Doprowadzić do optymalnego stanu fizycznego, znaleźć odpowiadających potrzebujących i wówczas niech spłaci swój dług idąc na części zamienne.
Polecam opowiadanie: Larry Niven - "Człowiek na części"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów