📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oj musiał mu coś bardzo zawinić skoro tak ochoczo w niego napierdalał...
Az mu oczko puszczał na koniec
Az mu oczko puszczał na koniec
Brazylia… piękny kraj! Strach wyjść z kibla żeby ktoś ołowiem nie poczęstował! Ludzkie życie warte więcej niż mrożona fasola w Polsce.
chyba mu mocno zawinił i to raczej dla czystej satysfakcji było niż z dylematu "czy przypadkiem gość postrzelony w łeb 5 razy przeżyje"
Mogliby mu chociaż udzielić pierwszej pomocy... szanse na przeżycie malały z każdą sekundą
baronturbina napisał/a:
Brazylia… piękny kraj! Strach wyjść z kibla żeby ktoś ołowiem nie poczęstował! Ludzkie życie warte więcej niż mrożona fasola w Polsce.
Nie bój się. Białe elity tam jak i wszędzie mają się jak najlepiej.
Brazylia jest dowodem na to że katole to największe kurwy na świecie...Sługus diabła i tyle w temacie...Dla nich liczy się tylko kasa i zabijanie czyli to co diabeł lubi najbardziej.
tam kurwa wszyscy w tych jebanych japonkach/klapkach, czy to ksiądz, motocipek czy kiler wszyscy w jednakowych
Dobra, chyba nie żyje, ale upewnię się. Ok, chyba już, no ale jeszcze sobie strzelę. Oj, coś ruszył ręką jak strzeliłem, to jeszcze walnę. No nie, znowu się poruszył, to jeszcze raz strzała, może dwa, w sumie i trzy nie zaszkodzi. Dobra spierdalam. (w aucie) Ale czy on aby na pewno nie żyje?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów