18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Zabójstwo w Białymstoku
Vof • 2013-06-11, 18:59

Nadal nie wiadomo, co czeka 16-latka, który zadał śmiertelny cios sklepikarzowi na osiedlu Leśna Dolina. Nie ukończył jeszcze 17 lat więc nie może odpowiadać przed sądem jak dorosły. Do sądu skierowany jednak został wniosek o to, by mógł on usłyszeć zarzuty i odpowiadać karnie jak pełnoletni. Jest to możliwe (od 15 roku życia), gdy dojdzie do przestępstwa najcięższego kalibru. A w tym wypadku nie ma co do tego wątpliwości. Ostateczna decyzja zależy jednak od sądu. Jeśli wyda zgodę, wówczas prokuratura będzie mu mogła postawić zarzuty.
Tymczasem okazuje się, że nastolatek, który dziś rano dopuścił się strasznej zbrodni, był już znany organom ścigania.
- Jak ustalili policjanci, zatrzymanym na miejscu zdarzenia sprawcą okazał się notowany wcześniej za kradzieże i narkotyki mieszkaniec sąsiedniego osiedla - mówi podinsp. Andrzej Baranowski, rzecznik prasowy Komendy Wojewódzkiej Policji w Białymstoku.
Jak ustaliliśmy, nastolatek nie jest związany z grupami neofaszystów czy skinheadów (o których działaniach w tym rejonie miasta jest głośno w związku z atakami na tle rasistowskim, do jakich tam dochodziło), ani żadną subkulturą. Do tej pory działał jako drobny złodziejaszek.
Dzisiaj rano dopuścił się jednak o wiele straszniejszego przestępstwa. Kilka minut przed godziną 8 napadł na sklep przy ulicy Powstańców. O tym fakcie policjantów poinformowali świadkowie.
- Gdy mundurowi dotarli pod wskazany adres, zatrzymali w sklepie 16-letniego białostoczanina, któremu ucieczkę z lokalu uniemożliwili stojący w wejściu świadkowie zdarzenia - relacjonuje podinsp. Baranowski. - Ze wstępnych ustaleń funkcjonariuszy wynika, że rankiem młody białostoczanin, korzystając z tego, że w sklepie nie było klientów wtargnął do środka z nożem. Tam, jak wskazują dotychczasowe ustalenia, na tle rabunkowym zaatakował 50-letniego właściciela, który w trakcie szamotaniny został ugodzony nożem w plecy.
Mimo blisko godzinnej reanimacji prowadzonej przez załogę karetki pogotowia, rannego nie udało się uratować. 50-latek zmarł.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
karol88 2013-06-12, 21:30
pakicito napisał/a:

może i tak, ale wpierw na warszawę

strims.pl/s/Ciekawostki/tb/lb0tm4/jak-duze-zniszczenia-wywola-wybuch-b...

Jest możliwość symulacji
Zgłoś
Dalias 2013-06-12, 21:48
Szkoda człowieka, [który coś robił dla rodziny, nawet tego pięknego kraju(podatki etc), "porządnego obywatela", że się tak sloganowo wyrażę] że został zabity przez takiego gówniarza ;/
Zgłoś
karinawaw 2013-06-12, 21:53
pakicito napisał/a:

Co Wy macie do tej biednej Warszawy? Wszyscy się wyżywają w komentarzach na niej. Miasto jak miasto.
A każdym mieście są buraki, a w Warszawie jest i tak bardzo dużo przyjezdnych którzy robią Warszawie złą wizytówkę.
Zgłoś
nazirus2411 2013-06-12, 21:59 1
Na ten j***ny Białystok powinno się jakąś atomówkę zrzucić. Raz a dobrze i byłby spokój na zawsze.

pojebalo cie , czy cus ? a gdzie bedziemy z Uk na wakacje jezdzic ?
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-06-12, 22:11
xesad96 napisał/a:

Na ten j***ny Białystok powinno się jakąś atomówkę zrzucić. Raz a dobrze i byłby spokój na zawsze.

Pie..ol się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chciałeś chyba napisać : pierdol się cwelu jebany .
Ale i tak browarek leci

chujciwcycki napisał/a:

Bez Podlasia synku nie żarł byś rano płatków z mlekiem.

Sory ale mała poprawka tu się przyda bo ten troll to stary dziad .

Bez Podlasia stary dziadu nie żarł byś rano płatków z mlekiem .
Zgłoś
o................i 2013-06-12, 22:31
Czego się spodziewacie ? Większość mieszkańców Białegostoku przesiąknęła do szpiku wschodnim stylem życia - jak nie uda mi się ukraść to nożem chlasnę...
Zgłoś
alexxx332 2013-06-12, 23:01 1
pakicito napisał/a:

Po co połowa Polski zjeżdża się do Warszawy, skoro uważacie, że Warszawiacy to takie kurwy... siedzcie sobie na dupie w swoich miasteczkach i skończcie pierdolić. Pomijam już fakt, że 3/4 ludności, która uważa się za nie wiadomo jakich Warszawiaków przyjechała z Polskiej wsi (nie mam nic do wsi) i się panoszy jaka to jest zajebista
I CHUJ!!
Zgłoś
T-Will 2013-06-12, 23:02
pakicito napisał/a:

To gdzie byście wtedy pracowali?
Zgłoś
hell.no 2013-06-12, 23:04
pakicito napisał/a:

Pojebało kompletnie, jakbyśmy mieli chociaż jedna wolną atomówkę, to ja bym proponował ją posłać tak trochę dalej za morze martwe, żeby owy termin - martwe, mógł objąć nasze ulubione okolice.

Wyręczę moderatorów: Autor posta otrzymał warna/bana.
Zgłoś
Zaethrael 2013-06-12, 23:08
Zawszę mnie ciekawiło stwierdzenie "godzinna reanimacja", itp. W kontekście czego to się odnosi ? Bo skoro nie ma tlenu, bądź krew przestaje krążyć to trwałe uszkodzenia w mózgu zaczynają się od 4-6tej minuty i kończą bezapelacyjnie wraz z nastaniem 8. Pytam serio - nie wiem :p
Zgłoś
phantasmagoria 2013-06-12, 23:16
Moje osiedle... Takie piękne. T_T
Zgłoś
swistak1516 2013-06-12, 23:40
Zawsze powtarzałem, że na wschód od Wisły jest Białoruś.
Zgłoś
JURIJ_77 2013-06-12, 23:52
swistak1516 napisał/a:

Zawsze powtarzałem, że na wschód od Wisły jest Białoruś.

a na zachód Niemcy ... z dwojga złego wolę Słowian.

oskiboski napisał/a:

Czego się spodziewacie ? Większość mieszkańców Białegostoku przesiąknęła do szpiku wschodnim stylem życia - jak nie uda mi się ukraść to nożem chlasnę...

Wrong ... tu mało kradną (wolą przemyt) - w polskim bastionie religii to niedopuszczalne, ale jak już jest napad, to konkretnie - a nie jak pizdeczka.
Zgłoś
krakowiak69 2013-06-13, 0:36
Zgłoś
Zaethrael 2013-06-13, 1:00
Jeden MAŁY problem w tym założeniu. Badania psychologiczne niezbicie dowodzą, że przestępca, dokonując przestępstwa, nie myśli o karze, bowiem nie bierze pod uwagę tego, że może zostać złapany :p
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem