Uliczna egzekucja widziana z troszkę innej niż zwykle perspektywy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że kiedyś Red Bull i GoPro będę sponsorować hitmanów z Ameryki Południowej, to wyniesie harda na nowy poziom.
Zauważyliście być może, że sadistic to jedna z ostatnich platform, gdzie Wasze wypowiedzi są jeszcze publikowane na forum publicznym? Chwała Sadisticowi! Przynajmniej do momentu, aż jej Admini nie przejdą na ciemną stronę mocy.
Inna perspektywa niż zwykle to jakby ofiara nagrywała, to na filmiku jest normalnym rozpoczęciem dnia każdego szanującego się skurwysyna latynosa
AbelardG napisał/a:
Szkoda, że u nas tak nie można pod sejmem III RP
A co ci turyści co robia zdjęcia tego burdelu zwanego sejmem zrobili?
No zajebiste dlugi film treściwy jak mozg autora
Manolito666 napisał/a:
Zauważyliście być może, że sadistic to jedna z ostatnich platform, gdzie Wasze wypowiedzi są jeszcze publikowane na forum publicznym? Chwała Sadisticowi! Przynajmniej do momentu, aż jej Admini nie przejdą na ciemną stronę mocy.
Pewnie dlatego, że Jarek nie ma Internetu. Jak by tu wszedł, to mogłoby się źle skończyć.
Manolito666 napisał/a:
Polecam na telegramie siedziec. Jest dużo grupek z podobnym kontentem dla rasistow i wykolejeńców takich jak jak my
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów