18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Nie wiem czy wiecie, ale współczesne prawo zabrania w 80 krajach (przeważnie kraje brudasów) pod karą grzywny dopuszczania się kontaktu homoseksualnego. Ponad to w wymienionych krajach homoseksualizm karany jest śmiercią, te kraje to:

- Afganistan
- Arabia Saudyjska
- Czeczenia
- Iran
- Jemen
- Mauretania
- Sudan
- Somalia
- Zjednoczone Emiraty Arabskie (z wyjątkiem emiratu Dubaj, gdzie za stosunek homoseksualny grozi 10 lat więzienia)

Czyli mówiąc krótko, kulka w łeb za pedalstwo.

Więcej na Wikipedii

Zgłoś
Loaloa 2013-03-22, 19:38 3
Taaa, narzekacie na kozojebców w co drugim poście i macie w głębokim poważaniu ich religię, a jak przyjdzie temat homoseksualizmu to wychodzi z was taki sam kołtun, jak z nich. Nawet większy, bo oni nie udają, że jakiekolwiek ideały świata zachodniego są im bliskie. Jak tak bardzo wam imponuje prawo, gdzie za orientację homoseksualną można człowieka zabić, to proponuję przeprowadzkę to jednego z tych państw.

Kretym piszący

Czyli mówiąc krótko, kulka w łeb za pedalstwo, nie wiem jak wy, ale ja jestem ZA!

jest dla mie jeszcze większym śmieciem od tak nielubianych tu muzułmanów. Jego powinno się na przykład odstrzelić za bycie takim zjebem, w końcu dlaczego ograniczać się wyłącznie do czyszczenia przestrzeni publicznej z gejów.
Zgłoś
djpolb 2013-03-22, 19:47 2
Websterthe1 napisał/a:

Jakiż z Ciebie twardziel i jaki męski

Jak by go dwóch chłopów robiło.
Zgłoś
MauMauMaurycy 2013-03-22, 19:48
Dlatego jebią tam kozy
Zgłoś
majkelson 2013-03-22, 20:27
To grzywna czy kulka w łeb?
Zgłoś
ellsworth 2013-03-22, 20:55
Czeczenia nie jest krajem, tak jak nie jest nim Małopolska.
Zgłoś
białywęgorz 2013-03-22, 22:04
majkelson napisał/a:

To grzywna czy kulka w łeb?

A czytać ze zrozumieniem, to Pan umie czy nie umie. Wyraźnie jest napisane, jak czarne na białym (niedosłownie ), że w 80 krajach pod karą grzywny (więzienie, mandat, tortury), a w wymienionych krajach kara śmierci. Takie to trudne?

djpolb napisał/a:

Jak by go dwóch chłopów robiło.

Synek, wypierdzielaj z takimi tekstami bo się denerwuję kurwa. Tak to ty sobie możesz to ciotki mówić o swojej osobie...
Zgłoś
Websterthe1 2013-03-22, 22:52 4
"Jak smutne i puste życie musi mieć człowiek,którego wnerwia to,w co kto inny wkłada swojego fiuta." - Abelard Giza

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
bananek8383 2013-03-23, 0:15 1
Up Websterthe1
Nie tyle smutne co zastraszające, taki terroryzm gdy jesteś świadom że twoja dupa może być zagrożona przez jakiegoś ped-fuuuu.... Po to Bóg dał kobiety z otworkami aby Chłop mógł otworek wypełnić... Jakby człowiek miał by być pedałem to u chłopa była by dodatkowa dziura przy dupie... ale kto się teraz przejmuje... Anarchia się szerzy a ja modlę się o jakieś choroby co by tyczyły się tylko pedałów . A skoro pedalstwo to choroba, to jak na razie jedyny skuteczny lek to chyba krzesło elektryczne or Death

/tak wiem bywam niepoprawny ale to moje zdanie, więc teraz obrońcy poskramiaczy odbytu możecie mnie nienawidzić/
Zgłoś
zipi 2013-03-23, 1:45
ogolnie powiem wam jedną ciekawą rzecz, dla muzłumanów, pedał nie pedał, a nie daj boże polityk, wszyscy jestescie białymi kutasami nie wierzącymi w allaha i wasze głowy powinny być scięte, wedlug mnie te brudasy zazdąszczą nam białej skóry ;/
Zgłoś
EdmundKemper 2013-03-23, 21:41
Homoseksualizm to błąd genetyczny. Czy to gej czy lesbijka to tak samo chore i najlepiej nie zwracać uwagi. Co z tego, że niektóre lesbijki są ładne jak mają gówno w głowie?
Zgłoś
vedkonner 2013-03-24, 12:24
Mordowanie homo ( nie pedałów ) ma tyle sensu co zabijanie ludzi, którzy urodzili się bez prawego sutka. Obie grupy nie wybierały sobie zboczenia, nikomu jednak to zboczenie nie przeszkadza, nie widać go, wszystkich tak szczerze chuja obchodzi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów