18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nie wiem czy wiecie, ale współczesne prawo zabrania w 80 krajach (przeważnie kraje brudasów) pod karą grzywny dopuszczania się kontaktu homoseksualnego. Ponad to w wymienionych krajach homoseksualizm karany jest śmiercią, te kraje to:

- Afganistan
- Arabia Saudyjska
- Czeczenia
- Iran
- Jemen
- Mauretania
- Sudan
- Somalia
- Zjednoczone Emiraty Arabskie (z wyjątkiem emiratu Dubaj, gdzie za stosunek homoseksualny grozi 10 lat więzienia)

Czyli mówiąc krótko, kulka w łeb za pedalstwo.

Więcej na Wikipedii

Zgłoś
piołun 2013-03-22, 14:46 19
Popierdoliło Cię człowieku. Jesteś takim samym bambusem jak ci z afganu, arabii saudyjskiei itd.
Sam nie jestem przychylny modzie na pedalstwo, ale sam sobie, jełopie, strzel w łeb
Zgłoś
Websterthe1 2013-03-22, 14:46 4
Jakiż z Ciebie twardziel i jaki męski

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
zatizdig 2013-03-22, 14:51 31
Dokładnie Erdo, to prywatna sprawa każdego co robi ze swoim odbytem.

Dopóki nie obnosi się z tym po ulicy gówno mnie to obchodzi.

Śmierć kroczy za nami ramię w ramię.
Zgłoś
~Conscribo 2013-03-22, 14:54 14
Erdo napisał/a:

Czyli mówiąc krótko, kulka w łeb za pedalstwo, nie wiem jak wy, ale ja jestem ZA!

No jasne, homosie są złe, ale kozy jebać to może tam każdy.
Usiądź, poczytaj kiedyś coś węcej niż wikipedię i wyrób sobie sam swój pogląd

Ja wolę, żeby szły sobie za rękę dwie lesby albo geje, niż żeby na moich oczach za rogiem jakiś frajer kozę jebał.

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
Bura102 2013-03-22, 14:57 16
Taa, jechać pedałów to każdy potrafi, ale lessbijek już nie krytykujecie, tylko przy nich fapujecie.

I Like It
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-03-22, 15:09
@zatizdig
Pewnie że prywatna. To niech nie pokazują tego pedalstwa, tylko zatrzymają dla siebie.

@Bura102
neeeeee! Przecież coś to brzydkie.

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
a................5 2013-03-22, 15:12 11
@Bura102, to przy czym fapujemy to nie są lesbijki tylko aktorki grające w jednej scenie, w rzeczywistości lesbijki to brzydkie, grube, starsze panie, które mają problem z psychiką i nie potrafiły znaleźc sibie tęgiej pały która by je zaspokoiła i zlikwidowała problemy emocjonalne.
Zgłoś
BongMan 2013-03-22, 15:49 8
@up
To o czym piszesz to feministki Wśród lesbijek trafiają się ładne.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
VanBajer 2013-03-22, 16:56 2
Conscribo napisał/a:

No jasne, homosie są złe, ale kozy jebać to może tam każdy.
Usiądź, poczytaj kiedyś coś węcej niż wikipedię i wyrób sobie sam swój pogląd

Ja wolę, żeby szły sobie za rękę dwie lesby albo geje, niż żeby na moich oczach za rogiem jakiś frajer kozę jebał.

Zazdrosny o koze
Zgłoś
mazin 2013-03-22, 18:44
Z tym, że w krajach arabskich karę śmierci w doskonałej większości przypadków wykonuje się poprzez powieszenie (albo poderżnięcie gardła, ale to na niewiernych).
A co do więzienia, to w tolerancyjnej Europie do niedawna też obowiązywało, np. w Wielkiej Brytanii w latach czterdziestych wsadzano za homoseksualizm do ciupy. W latach pięćdziesiątych znany matematyk i teoretyk Alan Turing został zmuszony przez sąd do kuracji hormonalnej, która miała zmienić mu orientację (a zmieniła go prawie w kobietę, tj urosły mu cycki i zmalało libido). O Adolfie i jego stosunku do pedałów nie muszę chyba przypominać.
Zgłoś
Listek 2013-03-22, 18:56 2
Ciekawe że to wszystko to kraje muzułmańskie. Chcesz mieć prawo islamu wprowadzone ?

... Life is a gesture ...
Zgłoś
piti69 2013-03-22, 19:00 5
Ciapaci złapali u mnie +
Zgłoś
evilmatt 2013-03-22, 19:02
Niech manifa i inni kolorowi jadą tam protestować i walczyć o swoje prawa.

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
Pleso93 2013-03-22, 19:03 3
I bardzo dobrze.
Conscribo, przemyśl to lepiej...

Pedalstwo to choroba psychiczna. Jak się dwóch facetów/dwie baby zadowalają wzajemnie to znaczy, że, albo spierdoliło im się w głowie i im się to podoba, albo za wszelką cenę muszą zaspokoić swój popęd, czyli nie radzą sobie z emocjami, a takie przypadki są niebezpieczne dla otoczenia. W obu przypadkach jest to choroba psychiczna.
Co do oglądania scen zarówno erotycznych (np. parka kopulująca na ławce w parku, w innym miejscu uczęszczanym przez ludzi) i dewiackich spierdoleń na ulicy, to powinno być karane.
Jeśli chodzi o relacje PRAWIDŁOWE, czyli damsko-męskie to pomijając buziaczki, obmacywanki, przytulanki, za kopulację powinno się karać np. grzywną.
Ale jeśli chodzi o dewiacje to powinno się przynajmniej pałować. Właśnie po to, żeby uniknąć tego co mamy teraz. Nie mówię, że w Polsce, ale na skalę globalną.
Co to znaczy, żeby ktoś obnosił się z dewiacją?
Pokazuje wszystkim, że jest chory umysłowo. Prowokuje/wywołuje obrzydzenie, możliwe, że przez to próbuje zwrócić na siebie uwagę.
Uściślając, jeśli ktoś jest pedałem, wsadza w kozę, w kurę, w rybę, trze o drzewo i sprawia mu to przyjemność, to pomijając już jego spierdolenie, zdrowi ludzie nie powinni się o tym dowiedzieć. Jeśli stanie się inaczej (nie mówię tu o przypadku, a o obnoszeniu się) zdrowe społeczeństwo powinno mieć prawo pozbyć się chorej jednostki z organizmu jakim jest naród.
A dlaczego?
A właśnie dlatego, że naród cechuje to, że ma ustalone, przyjęte tradycje, moralność i kulturę.
Jeśli ktoś podważa ucechowanie narodu to działa na jego niekorzyść.

Rozumiem bunty jakby zdrowi ludzie byli przymuszani do tego, co dzisiaj jest uważane za spierdolenie, a spierdolenie byłoby czymś normalnym. Weźmy na przykład średniowiecze. To co robił kościół działało niekorzystnie dla ludzkiej, ZDROWEJ natury.
Ale, kurwa, jest zupełnie odwrotnie Pierdoleni dewiaci zakłócają harmonię i spokój.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów