lądowanie pod oknem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale srogo wykurwiła
Szybko puki ciepła!
Jacy moderatorzy tacy userzy.
No nie powiem ładna gleba ale to jest i tak mało efektowne pamiętam jak za gówniarza (mogłam mieć z 8/9 lat) bawiłam się w "omdlenie" z koleżankami i jedna źle odległość wymierzyła... przewracając się uderzyła z całej siły głową o ścianę po czym wstała dostała jakichś drgawek i znowu zaliczyła upadek... potem pytała nas co się stało bo nic nie pamiętała ^^ na szczęście nic się jej nie stało a nam się odechciało głupich zabaw
dziwi mnie ze to nie blondynka okna nie chycila? :/ swiat sie zmienia ehh
wedle stereotypu to blondyna powinna stac od okna
Tak to jest, jak mąż/chłopak/narzeczony cipa i nie umie dobrze wyperswadować, że nic takiego w kuchni nie miałoby miejsca.
no i co to kurwa miało być ? Czemu to służyło? Dziewczyny są tak głupie, że brak mi słów. Dlatego po prostu polecę Wam książkę "Wojna o Pieniądz" Songa Hongbinga.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów