Więcej filmów na Fanklubie na Facebook---->Rychu, olej i przyjaciele ZAPRASZAMY!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Więcej filmów na Fanklubie na Facebook---->Rychu, olej i przyjaciele ZAPRASZAMY!!
dlaczego zgadłem że to Polska, <facepalm>
Nie ma niewinnych, są tylko źle przesluchani...
zamówił żarcie, już po 30 sekundach dostał gotowe i zapakowane. jak oni to robią?
Cytat:
Jeśli ktoś ma konto na sadistic.pl to może dać Rysiowi "piwo"
sadistic.pl/zabral-dmuchana-lale-na-kolacje-do-mcdonalds-vt163894.htm
Zwykłe żebranie o piwa przez FB
zoofil. załosne a nie śmieszne
Jakie ma sterczące cycki ale prostak nie zakrył cipki
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów